Så här ligger det till..för er som undrar!

Vi ska flytta till Lycksele för att vi känner att vi vill komma härifrån. Båda är ganska trötta på det här stället. Eftersom vi inte vet om det är här vi vill bo och det verkligen inte känns som det så känner vi att man måste ju prova. Provar man inte så vet man inte. Vi har pratat läänge om att vi skulle vilja flytta härifrån (i perioder). Anledningen att vi valt just Lycksele är väl egentligen ingen speciell. Vi har inte fått jobb där och vi känner ingen där men det verkar vara ett sjysst ställe och det känns som det kommer passa oss..men det vet vi ju såklart inte. Vi har aldrig varit där och första gången vi kommer dit kommer antagligen vara när vi flyttar dit!

Antingen så tycker man att vi är knäppa eller modiga, men det känns såå himla bra för oss och vi längtar såå mycket tills det väl inträffar!


Kommentarer
Postat av: Helena

Tycker att det är skitmodigt gjort och jag tror att det kommer bli en väldigt rolig upplevelse att prova att leva på ett helt annat ställe. Kommer bli tomt emellanåt men du vet att jag är glad för er skull! Kram!

2009-11-10 @ 00:02:17
URL: http://arendalirl.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tycker att ni ær både knæppa och tokiga men framførallt modiga!!!

Gud, vad roligt och hæftigt!

2009-11-10 @ 22:20:55
URL: http://camsfamilj.babyblogg.se
Postat av: Anonym

Tycker att ni ær både knæppa och tokiga men framførallt modiga!!!

Gud, vad roligt och hæftigt!

2009-11-10 @ 22:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0