Limhamn-here we come!

Nu bär det snart av till Limhamn i Skåne!
Ska bli mysigt att göra nåt tillsammans med mamma utanför butikens fyra väggar!
Ska bli spännande att träffa dom man bara pratat med över telefon och se hur dom sitter och jobbar. Man har ju alltid en bild i huvudet men det stämmer ju sällan. Och framför allt kul att beställa en massa kläder!!!!

Egentligen så ska man väl lämna alla barnen hemma när man ska sova på hotell så man får sova,,men jag kan inte lämna min lilla plutt redan,,skulle kännas kontigt.

Vi får se hur vi ska göra med Madicken för hon är fortfarande sjuk och kan inte gå till dagis imorrn. Det var ju meningen att Annicka skulle ha henne men hon ska ju till skolan imorrn så hon kan inte vara hemma med henne. Hoppas Mackan kan vara hemma på nåt sätt. Annars vet jag inte vad vi ska göra alltså. Jag åker om en timme iallafall!

Dags att kolla om allt är med,,,

Ha en skön söndag!!!

Underbar morgon

Jag har fått sova inatt! Marcus erbjöd sig att ta matningen inatt efter min zombie-dag igår så jag fick sova. Man ligger ju vaken ändå under nästan hela matningen men man slipper gå upp och göra välling iallafall!
Jaja,,det blev iallafall jag som fick gå upp när Madicken och Vilton ville gå upp vid halv åtta!
Madicken fick frulle och sen begav jag mig ut på promenad med Vilton i det vackra morgonvädret! Det var såå skönt. Blåste lite men annars var det underbart. Och med min nya vagn så svävar jag fram,,haha!!
Sen har vi ätit frukost tillsammans!

Kristina och barnen skulle kommit hit och hälsat på idag när Ken skulle hjälpa Marcus mamma och flytta. Dom har inte kunnat komma än för deras barn har vart sjuka länge och sen har ju Madicken vart sjulk oxå. Men idag skulle det bli av. Självklart så ringer de på vägen- då har Jonathan spytt,,,så det var ju bara att vända om. Och Kristina som har satt en deadline på att han inte får bli en månad innan dom kommer och det är ju på onsdag så nu gäller det att barnen blir friska snart!

Marcus ska snart åka och hjälpa sin mamma flytta. Vi ska väl åka ner till Tanum sen oxå och titta hur det blir. Och så är ju Madickens farbror Glenn här och hjälper till och han vill nog Madicken helst inte missa,,, 

På återséende!


Tummen ur ....

Nu har jag äntligen fått tummen ur röva (som man säger här) att köpa en lift till vagnen. Den är såå snygg och han ligger skit bra i den. Sover i den hela dagarna nu. Håller på att vänjer han vid det för när jag och mamma ska till Malmö på söndag så ska han sova i den hela natten tänkte jag,,,vi fär väl se.
Och den olivgröna retro åkpåsen gör sig verkligen i vagnen. Supernöjd är jag iallafall!
Här är den:

image78

Vilton ligger och sover i den i detta nu så jag kunde inte plåta med åkpåsen i,,,

Lata familjen!

Idag har vi vart såå lata,,eller ja,,trötta kan man väl kalla det.
Vilton har sovit precis hela dan och vi andra har oxå vilat. Har inte klarat hålla oss vakna nån av oss.
Marcus kom typ hem vid halv 12-12 igår och så stannar man ju uppe och pratar en stund när man inte setts på länge så klockan blev ju jätte sent innan vi la oss. Sen kom Madicken vid halv 8 och ville gå ut och cykla som pappa lovat henne mitt i natten när hon vaknade och ville komma upp! Så det var bara för han att bege sig ut efter frukosten,,haha!

Det är nåt fel på detta huset,,,-alla glödlampor går hela tiden. Vet inte om det är ett sammanträffande att alla lampor går sönder på samma gång.Annars är det nåt allvarligt fel. Mackan är på affären och köper nya nu så vi får väl se.

Ikväll blir det Let´s dance iallafall. Tycker det är bättre denna säsongen än förut. Mycket roligare kändisar,,och alla är ju faktist duktiga oxå.

Det här var helt klart den skönaste sovställningen idag:

image76

Hon sov dock inte så länge,,och man kan ju förstå varför!


Ett kort på den lilla älsklingen oxå förstås:

image77

Over & out!


Hand,foot & mouth,,,

Jepp,,,det är sjukdomen som mMadicken råkat ut för.
Vi var på bvc idag med Vilton och då kollade Signe på Madicken med och tydligen så går det nu så hon var ganska säker på att det var de. Men nu har hon ju ingen feber,,är mycket piggare. Men hostan och förkylningen är ju kvar ändå så det blev inget dagis idag!

Var förbi mamma i butiken med. Har kommit ännu mer från Ej sikke lej nu. Såå fint. Kläder som jag tänkte fotografera barnen i. Gillar ju när dom har samma fast olika om ni fattar,,?!

På söndag åker jag, Vilton och mamma till Limhamn.Det är vid Malmö. Vi ska beställa kläder till hösten. Ska bli jätte mysigt. Ska sova på hotell tills måndagen och gå på ett par möten då. Sen åker vi hem. Madicken ska vara hos Annicka så jag hoppas hon har blivit frisk till dess för det smittar ju,,,,

Vilton växer iallafall-56 cm och ca 4,2 kg. Stor kille!!

So long!

Sötnos!

image75

Så här söt är jag nu!!!
Stor kille nu,,,har redan växt 5 cm!!!
Växer ur kläderna på löpande band,,,

Tror att jag är knäpp!!

image74

Jag har fått världens underbaraste sötaste son men ändå är detta allt jag kan tänka på,,,att jag fortfarande har kvar 10 kg. Jag vet,,det har bara gått 3 veckor drygt men jag håller på att bli tokig i denna kroppen. Vill ju känna mig smal och fin. Vill komma i mina favoritbyxor igen. Vill ha lite mer än ett par plagg i garderoben som jag kan ha. Hur lång tid tar det??
Det här kortet är precis när jag vilken dag som helst blir gravid eller så har jag just blivit det,,,och jag var såå nöjd med min vikt. Vill ha denna kroppen tillbax!!!!

Usch,,nog med klagomål!!! Var bara tvungen att få ur mig det!! Haha!!

Pöss på er!

Ska försöka börja träna men vet inte hur än eftersom jag är ensam,,,men jag hoppas det löser sig!!!
Får bli många promenader och lite snax!!

Vilken mardrömsdag,,,

Det här skrev jag egentligen igår men det gick inte att lägga ut det då!

Fy faan vilken dag. Ibland är det verkligen inte kul att vara "ensamstående" på veckorna alltså. Madicken har ju haft hög feber i 2-3 nätter men varit pigg på dan,så idag trodde jag att hon var frisk,,,men inte.
Dagen började bra men jag ringde ändå till dagis och sa att hon inte kom eftersom hon har haft feber. Men vi bestämde oss ändå för att åka till kyrkis i Tanum. Det ångrar jag nu,,,

När vi kom hem så blev hon jätte varm och gnällig. Ögonen rann och näsan oxå. Hon hostade som tusan och sen bara hon börjar gallskrika och gråta och säger att hon har ont i magen. Jag får inte ta i henne. Jag blev ju jätte orolig men jag väntade ändå lite. Jag fick i henne en supp och det blev mycket bättre. Hon sov på soffan en stund och sen har hon vart ganska pigg resten av kvällen. Men nu hostar hon hela tiden i sömnen och hon ligger i min säng så det lär väl inte bli mycket sömn inatt.

Samtidigt så har Vilton masat. Han tycker det är tråkigt att vara vaken. Han vill att jag ska sitta och hålla han och prata med han när han är vaken och det är inte så lätt med en sjukling i huset. Men nu har han äntligen somnat i vagnen.Ska nog passa på att duscha medans det är tyst här i huset.

Usch är inte alls på bra humör efter den här dagen. Det är jobbigt när man inte kan få nån avlösning.
Imorrn blir det inge kyrkis iallafall!!!

Det är tur att dom är så underbara i vanliga fall så man inte ger upp efter en sån här dag,,,
ÄLSKAR DOM SÅÅÅ MYCKET ATT DET GÖR ONT!!!

Vill bara tilläga att när jag kl ett skulle gå och lägga mig så hade Madicken kissat i min säng,,det kunde inte bli värre. Fick in Madicken i min sän och tog bort lakanen och fick vända på madrassen så jag kunde ligga och sova iallafall. Och när jag tillslut la huvudet på kudden så kändes det som helikopterfylla,,det bara snurrade och pulserade. Har aldrig känt så förut (utan alkohol i kroppen iallafall)!


Liten berättelse i bilder!!

Så här stor blev magen till slut!!
image63

Här är smärtan fortfarande helt okej!!!!

image64

Här är den inte okej,,,gör helt sjuukt ont nu!!

image65

Helt nykläckt och underbar!

image66

Lilla gubben,,,

image67

Sover gott i babysittern!

image68

Gillar inte blixten,,,

image69

Får ta utan blixt för att få ett kort med öppna ögon,,,det här är taget idag!

image70

Lik pappa men söt ändå,,,haha!!

image71

Båda mina älsklingar. En väldigt stolt storasyster!!!

image72

Nu har ni fått sett lite mer av honom,,,men det är ju jätte svårt att se på bilder hur han ser ut,,,är ju såklart ännu ljuvligare och sötare i verkligheten!!!



Morsning godbye!!!


RSS 2.0