Förväntansfull!!

Har vart i butiken hela eftermiddagen och fotat alla våra små fotomodeller  med superfina kläder på sig. Dom var jätte duktiga verkligen och det var superkul!! För er som inte vet så håller vi på att öppna en webbsida som vi ska sälja barnkläder på. Ska bli såå himla kul och jag längtar tills den är igång.
Här får ni lite bilder på vad vi sysslat med idag!!

Försökt fånga denna krabat på kort ett antal ggr vilket inte var så lätt.


Hugo var verkligen skitduktig och poserade som han aldrig gjort annat!


Och här började Lisen bli trött på det så Helene fick försöka hålla fast henne.


Och nu vill inte datan att jag lägger ut fler bilder tydligen...



Ljuvligt!


Fixat!

Nu är det fixat..nu kan man t.o.m se vad folk har kommenerat. Inte illa!!

Tjolahopp tjolahej!!

Nu är jag tillbax efter 4 veckors paus. Har lixom inte haft tid och lust att sitta vid datorn under sommaren trots skitvädret. Sen har jag ju vart utan dator ett tag med eftersom blixten tagit den så nu har jag butikens dator hemma istället.
Vi har inte gjort så mycket under somaren faktist. Marcus har iprincip jobbat hela sommaren. Men vi ska ju iväg till Fun City Varberg sista helgen i aug och det ser vi jätte mycket fram emot.

Idag har vi vartit på dagis och börjat skola in Vilton. Det gick bra men han ville hela tiden försäkra sig om att mamma var i närheten...men det gör inget. Jag har ju ingen brådska med att skola in han så han hinner nog vänja sig!! Ska bli rätt skönt och inte bara gå hemma och dra nu faktist. Känns inte så jobbit som jag trodde. Han är ju så aktiv oxå så han behöver ju lite mer stimulans än vad jag ger han här hemma så det blir nog bra.
Nu ligger han och sover..han var helt slut efter ett par timmar på dagis. Madicken är kvar på dagis.

Jag har fotat ett bröllop oxå..det var sååå kul. Blev en del bra bilder men jag vill ju förstås ha andra objektiv och så till cameran för man skulle kunna ta ännu bättre bilder med rätt verktyg. Vet inte om dom vill att jag lägger ut dom här så ni en bild. (dom har nämligen inte sett dom själva än)



och nu cepar sig datan så nu gick det inte att lägga ut fler kort..typiskt!!

puss







 

RSS 2.0