Zombie-dag!

Har vart en zombie idag,,,hoppas det inte ska vara så här till slutet nu. Det är ju ändå drygt 6 veckor kvar ju. Jag är så trött att det känns som jag kan lika gärna sova hela dagarna för jag orkar inte göra nåt iallafall. Slängde i en tvätt förut (som jag ångrar nu) för nu måste jag ju hänga upp den. Men men,,kläder behöver man ju!

Har vart på föräldragrupp ikväll. 4 av 5 gången.
Det är jätte trevligt! Många mysiga människor som man redan lärt känna. Känns jätte kul! Och alla är så på och vill träffas snart efter förlossningen så vi kommer nog redan ha börjat ses innan dom har återträff på bvc. Det brukar tydligen ta ett tag för dom att komma igång,,,tråkigt!

Sitter nu här framför datorn och äter läkerol och dricker cola för mig själv.

Måste ju snart gå ner i pannan oxå. Tur att det har vart plusgrader idag så jag inte behövt elda hela dan, det räcker med på kvällen.

Känner för att sälja mer saker på tradera,,men jag vet inte vad. Det är ju lixom en kick när man ser att folk budar och vill ha det som jag inte vill ha längre. Men jag känner väl att jag kanske inte har så mycket mer som jag vill göra mig av med kanske,,,,det är jätte svårt. Får lite ångest oxå när man inser att det faktist inte är mina saker längre,,läskigt. 

Jaja,,,godnatt gott folk!

Imorrn är det barnmorskan som gäller,,,bara ett par ggr kvar nu ju!!! LÄNGTAR!!!!

Min älskade ängels 4-års dag idag!

Idag skulle vår förstfödda dotter Skrollan blivit fyra år.

image60

Undra hur hon hade varit,,,,som person.
Och undra om Madicken hade existerat,,,antagligen inte.
Det lär vi ju aldrig få reda på iallafall.

Pissig dag,,

Fyy vilken hemsk dag!!!
Skulle vart till Göteborg och träffat en leverantör idag men det fick bli inställt eftersom Madicken hade hostat hela natten och var jätte förkyld. Och svärmor som skulle vart barnvakt ringde kl 07.30 och sa att hon hade fått magsjuka,,,usch,,inte en bra början.
Sen fick jag såna j-vla sammandragningar så jag låg i soffan till runt halv tre. Sån tur var så var Madicken jätte snäll och fixade allt själv,såå duktig och snäll min prinsessa. Så idag har det blivit mycket film tittning för hennes del.
Glömde bort att jag skulle laga mat så det blev sen middag,,och dumt nog ställde jag mig och gjorde köttbullar en så här dag som går så fort,,(eller inte)

Har fortfarande lite sammandragningar till och från,,,och kan knappt gå idag. Så var jag tvungen att åka till dagis och städa ikväll med en sjuk dotter och en inte allt för pigg kropp. Och självklart krånglade det,,,dammasugaren gick sönder så det var bara att sopa,,,sen fick jag leta efter diskmedel oxå,,,fyyyy!!
Och nu sitter jag här bara för att vänta på att det ska bli varmt vatten så jag kan duscha.

Har inte alls vart en lyckad dag som ni kanske förstår??

Och stackars Kato har jag ju inte alls orkat ta hand om idag,,,han har fått vart ute och kissat och bajsat och sen har vi gått in,,lilla gubben ;(

Jag år såå dum för nu sitter jag här och mår illa men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag smäckt i mig tre apelsiner på rad,,,,men jag kan ju inte hjälpa att jag har apelsin noja,,,äter tre-fem om dan ju!

Lite (eller mycke) klagan är nu gjort,,känns lite bättre då!

Ber till gud att det blir en bättre dag imorrn!!

Valparna

Vi har varit och tittat på Katos bäbisar!!! Sååå underbart ljuvliga!! Men jag är faktist inte ett dugg sugen på att ta en,,,är väldigt stolt över mig själv för det!!!


image58

image59

Men dom är iallafall väldigt söta!!

Pysslat!!

Här är en av tre likadana tavlor jag gjort till sovrummet,,,riktigt nöjd faktist!!

image57

Såå trött,,

Halloj igen,,,
Jag har vart så otroligt trött det sista så jag har inte orkat skriva nåt,,,har faktist inte suttit vid datorn alls på flera dagar. Vet inte riktigt vad hjag ska göra på datorn. Och så har jag så j-vla ont i ryggen oxå och det blir ju inte bättre av att sitta på en kontorsstol lixom. Och nu när jag äntligen har fått min nya underbar snygga och sköna soffa att päsa i istället så är inte valet så svårt!

Har börjat sälja på tradera,,,har haft 2 auktioner hittils och är nöjd med resultatet faktist!! Det är riktigt kul,,,bara jobbigt det där med vägning och att skicka och så,,,men men,,,det ingår ju lixom!

Idag har Elin och Lucas varit här och lekt hela dan. Och precis när dom kom så tringde Annicka och frågade om vi skulle med ut i skogen och plocka vitmossa,,,så vi gjorde varm oboy och mackor och begav oss,,,mysigt!!

Felix har bott här från i torsdags till igår,,,så igår var det bara att njuta av tystnaden,,och av att min dotter blivit normal igen och inte behövde tävla om mammas uppmärksamhet och skrika och gapa "JAG HADE DEN!!!" som ganska ofta hoppar ur munnen på båda dessa bestämda barn! Det var mysigt att umgås så mycket med han men jag känner att både rygg ocg trötthet tog stryk av denna helgen så nu har det blitt till att fara till svärmor och låna kryckor,,,blä!


Så här kul var det att pärla "tillsammans",,bäst att hålla sig på varsin kant så man får ha sina grejer ifred!
image55

Här har vi Madicken och Pippi!!! Felix bodde i dom här kläderna,,haha!

image56

Jaja,,,nu värker det,,,får nog gå och päsa i soffan lite!!






RSS 2.0