Svårt..

att sova,
att äta,
att vara glad,
att inte gråta,
att vara en riktig människa.

Allt kommer tillbaka till mig. Minnen kommer upp. Man blir orolig för de barn man har i livet...

Ta vara på varje ögonblick ni har med er ´familj..det ska jag

En av...

..dom värsta dagarna i mitt liv är just idag.

Vill bara finnas där för mina vänner. Vet inte vad jag ska göra. Inget kan få dom att må bättre. Visar att jag bryr mig. Förstår inte varför sånt här händer. Är så orättvist. Varför?

Han é så söt, vacker och en underbar unge. Nu är han en ängel. Vill inte detta mer. Varför händer det alltid sånt här. Ska det aldrig sluta. Hur många barn ska försvinna från oss innan det tar slut.

Finner inga ord...vill bara krama om er

Älskar er & tänker på er.

Kyrkis idag

Hade bestämt mig för att strunta i kyrkis i Grebbestad idag eftersom jag typ inte la mig förrän halv ett igår så jag misstänkte att jag skulle va skiiit trött idag. Det var jag oxå..men halv nio ringde telefonen. Det var Helena. Efter lite prat med henne så bestämde jag mig för att åka ändå. Är ju typ enda chansen att träffa denna busy women nu för tiden. Jaja..det bar av dit iallafall. Var trevligt som alltid. Målade på tyg och fikade på jordgubbar och glass (det var helt klart höjdpunkten). 

Sen har jag pratat med Kristina i två timmar i telefon...ha! Om typ allt och ingenting.
Mest skit tycker ja..haha!!! Eller hur??
Det enda vettiga vi kom fram till var iallafall att vi ska haka på den där grejen som stod i björklövet om friskis & svettis i sommar. Gratis träning varje måndag i några veckor. Så nu ska det allt hända grejer på fläskfronten!!! Det värsta är ju att man måste äta bra oxå..eller ja iallafall äta mer än 2 ggr om dan. Är skit svårt faktist. Kanske låter konstigt men jag har svårt att äta så många ggr, Blir stressad och hinner inte och gillar inte att laga mat så det skär sig lite där men JAG MÅSTE SKÄRPA MIG om det ska hända nåt!!!!!

Nu sitter jag och diggar till Miss Li som yp är min nya idol. Hon é så JÄÄÄVLA bra alltså. Bara ryser i hela kroppen,,,love!
Och förresten häromdan drömde jag mig tillbaka till gymnasietider när jag bodde i Uddevalla med min vän Elin. Marcus har hittat några av mina skivor från den tiden och jag kunde ju inte låta bli att lyssna heeela dan!
Janis Joplin, Thåström, Nationalteatern, The Cranberries& Stefan Sundström!!!!
Underbar musik..och det bästa är att de kommer med ett mycket bra minne!!! Blir glad!

Lite bilder från idag:

Thea & Madicken pysslar!


Polare i framtiden?? Kanske. Ville & Ludde..haha! Får man säga så Emelie??


Tyckte det var väldigt kul att måla



Sen när vi kom hem son Vilton typ i 2 timmar eller nåt. Madicken kommer och säger att lillebror är vaken..ok tänker ja. Sen så är hon avslöjad. Hon har gått in och plågat stackarn med att ta kort på han när han sov och då är det ju klart man vaknar...lille gubben.
Hittade de här:






Men man får nog ändå säga att hon är ganska duktig på att ta kort för att vara tre år...haha!
Och hon avgudar sin lillebror.


Fina kort bara...

Självklart är det på mina barn. Men jag älskar att fota och vad är då ett vackrare motiv än barn???
SKAAA inom en snar framtid köpa en riktigt bra camera. Det har jag bestämt! Vill ju fota på riktigt och riktigt bra bilder...ska bara fjäska lite först! Ni kanske inte tycker det är så roligt att titta på men...jag tycker alltid det är kul med kort!






Det ööösregnade en dag och jag tyckte att det blev ett ganska fint kort ;)


Glad som vanligt!


Spexar...


Taget idag faktist


Underbart när hon grimasherar tycker jag. Blir sååå roliga kort då!


Tittut!!!


Jag har hittat nåt..





Det var en gång...

...tre tjejer som en dag bestämde sig för att hyra en film. De gick i gymnasiet och hade antingen slutat för dagen..eller om jag inte minns fel så kan det hända att de skolkade. 
Det var precis när Britney Spears debutfilm Crossroads kommit ut så den fick det bli! 
Det roliga var att när de satt där och kollade på filmen så började de känna igen sig själva lite grann...eller ja, ganska mycket.
För er som inte sett den så handlar den om tre tjejer som går i gymnasiet. Dom var bästisar när de var små och sen gled de ifrån varandra...osv
Men det var inte alls så deras relation såg ut. De hade inte känt varandra så länge men när de satt där så insåg dom hur otroligt lika karaktärerna i filmen de var. Och hur olika dom själva var!

Dessa tjejerna var jag, Caroline & Monique.

Britney Spears spelar en tjej som är en blond, söt tjej som klär sig i rosa & bryr sig mycket om skolan och är duktig helt enkelt.
Caroline var den som pluggade och brydde sig om hur det gick i skolan.  Har rosa kläder och är blond och söt.

Sen är det en mörk,vacker, söt tjej som bara vill ha märkeskläder. Tycker smuts är oerhört äckligt och skulle nog helst bo i ett slott om hon fick.
Monique är vacker & mörk. Hon är märkesnörd och vill gärna vara fräsch hela tiden och ser till att ha rent runtomkring sig!

Och så är det en tjej till..mimi. Som klär sig lite coolare och slappare(om ni frågar mig alltså). Bryr sig inte om vad andra tycker om henne och hon går och blir gravid i gymnasiet.
Och där har ni naturligtvis mig ;)

Detta var riktigt kul när vi kollade eftersom hudfärg och hårfärg och klädstil stämde in oxå. Konstigt att det kan bli så. Kom bara att tänka på detta idag och ville dela med mig...  

Här är dom:


Här är vi:


Lite kul bara...

Midsommar här med som för alla andra!

Självklart har vi oxå firat midsommar...och det var grymt roligt! Underbara och hysteriskt roliga vänner och skiit go mat tillsammans med en del sprit då förstås. Vad kan bli bättre??
Kompisar som jag lärde känna i gymnasiet kom hit på torsdagen och sov här för dom skulle ut i Grebbestad på fredagen. Hade en jätte mysig kväll och pratade om sånt som bara tjejer gör. Och det är inte alls vi träffas så det var verkligen ett kärt återseende.

Midsommar var bestämt sen länge att vi skulle fira med Kristina mm.
Det roliga var att vi hade så kul så Monique och Caroline bestämde sig för att stanna oxå. Caroline kände sig lite hängig oxå och ville nog orka med utgång på lördagen me så dom blev iallafall kvar. Och det blev tequila och cider och öl på löpande band...ja alla var nog ganska bra i gasen till slut! Vi sjöng och spelade musik högt och hade allmänt skiiit kul!!!!! Barnen sov som på beställning i oväsnet!!! Såå duktiga. Men Madicken vaknade väl och skrek till i sömnen vid fem som hon kan gör ibland och då vaknade barnen. Men alla somnade om utan Jonathan. Han var vaken och lekte på Madickens rum tills alla gick upp 9:30. Jaja..han tjatade nog endel på sina föräldrar med men det märkte inte vi förstås...och lilla Elsa ville väl oxå va vaken tidigt så Kent och Kristina var ju inte jätte pigga direkt!

Midsommarfin


Vackra Monique och Ville


Är såå glad att dessa människor är mina vänner. Saknar er redan ;)


Kristina söt och nyfriserad!!! Och otroligt rolig att festa me. Den 26 smäller det..haha!!


Ostbågarna var nog det bästa på hela kvällen om man frågar barnen!!


Underbar midsommarbild


Alla fick prova kransen som Caroline kämpat me


Jag och Caroline


Min "bästis" och äldsta vän Elin kom förbi och sa hej en stund!


Herr & fru Mongo på G


Såhär går barnuppfostran till i Bullarn...inte sant.


Jaa,,,vet inte riktigt om jag ska va ärlig


Här är klocka typ halv ett på natten och vi har precis lagat middag igen...såna påhitt Kristina!!!


Dagen efter....och dessa tjejer kan inte låta bli bäbisarna. Borde nästan jobba med bäbisar på nåt sätt..eller??


Bästa dagenefter-bilden i historien..erkänn!!! Du är så läcker Kent!!!


Puss till alla bästaste vänner som finns. Älskar er alla!!!!

Ett krogbesök!!!

Förra lördagen så skulle jag till min vän Emelie och fira att hon tatt examen och vart duktig! Plus att hon fyllde år. Och både jag och Marcus tycker det är så tråkigt att sitta hemma själva så vi bestämde oss för att skaffa barnvakt och passa på att gå ut båda två då! Men han var på en annan förfest. Sen gick vi dit för att åka tillsammans ner till Grebbestad. Och det var ganska mycket folk. Klockan var väl typ ett innan vi gick in överhuvudtaget. Var ju många man pratade med på utsidan.
Iallafall...det var skiiit kul att träffa och gå ut med några av min "gamla" vänner. Vänner från högstadiet som en gång stått mig närmast och som oxå fortfarande visar sig göra det dom få gångerna man ses. Är det inte underbart med såna vänner???? Önskar att alla hade såna underbara vänner som jag har!!!
Det enda man ångrade dan efter var att man inte gick och la sig förrän halv sju...men sån är jag. Jag lägger mig inte förrän festen dör. Alltid sist! Skönt att det sitter i fast än man blivit "vuxnare". Det är bara ennu ett bevis på att jag inte blivit vuxen för jag skaffat familj, hus och volvo. Hatar när folk kallar mig vuxen!!! Jag är inte vuxen!!!!! Det är man inte förrän man anser det själv!!!!
Bilder från kvällen och natten!!!!

Självaste högtidsbarnet!


Lollo...som visade sig inte vara den personen hon var sist jag slutade vara vän med henne. Kändes riktigt kul att prata nu!


Alla känner apan...


Kul på efterfest!!!!




Marcus var oxå me men fanns tyvärr inget kort på han...! Synd..för han gör sig såååå bra på fyllekort..öööhh inte!!

Det var iallafall underbart att falla tillbax några år och inte ha nåt ansvar för en natt!!!
Skiiit kul och ska snart göra om!

Trodde...

...datorn var paj eftersom den inte gick att starta efter ett strömavbrott. Datorn var inte ens på när stömmen gick och det var strålande väder så jag fattade ingenting. Men så kom Mackan hem och fixade den på 2 sek. Drog bara ut sladden och in igen så var det kklart!!!! Ååååh blir såå trött. Jag som inte haft dator på hela veckan...men nu är jag här igen!

Besök

Texas, Neo & Lollo åkte precis! Vi sprang på varann igår och bestämde att hon skulle komma och hälsa på idag! Det var såå himla roligt. Vi ses alldeles för sällan alltså. Även fast båda går hemma och är mammalediga så blir det inte av. Hon bor ju i och för sig i Uddevalla så det är ju inte bara att åka dit men ibland skulle man ju faktist kunna göra det!! Skäms på mig!!!!
Men som alla vet så är jag inte bra på att varken ringa eller hälsa på nån. Blir så lätt stressad och känner att jag inte har tid att prata i telefon så ofta. För det är ju faktist så att det är lättare att ringa till nån som man träffar ofta för då behöver man inte prata så länge och man får inte dåligt samvete om man inte har tid att prata i mer än fem min. Konstigt...men jag tror att det är fler än jag som tycker så!
Har sagt minst 100 ggr att jag ska ändra på mig men jag försöker inte ens så därför ska jag inte säga det nu...

Lite bilder på godingarna:

Neo är en glad skit!
 

Dom ser lika gamla ut i ansiket men det skiljer exakt 2 månader! Neo och Elsa är lika gamla! Neo är oxå jätte lång så det ser inte ut att skilja nåt alls...förutom att Ville har betydligt rundare lår ;)
Folk på dopet tog fel på dessa. Gick fram till Neo och trodde det var Vlton. Jaa..lite lika är dom nog!


Här ser man stoleks skillnaden


Fina storasyskona!!



Modig tjej...

...som igår tog hål i öronen. I båda öronen t.o.m!! Första gjorde inte alls ont men efter andra blev hon ledsen...men nu tycker hon nog det är värt det för hon tycker hon är väldigt fin. Och det é hon verkligen!!!



Sommar!

Det han bannemej vart riktig sommar! Vi har vart jätte mycket på stranden och solat och badat! Det är jätte varmt i vattnet faktist. Underbart. Men nu får värmen gärna komma tillbax igen.
Vi har varit nere i Grebbestad och ätit ett par gånger och mest bara låtasas om som sommaren kommit på riktigt. Haft jätte mysigt.

På Hertigen med Elin och Simon


busfröna har svårt att sitta still


Madicken & Carl på stranden


Madicken & Ida


Det har vart helt fullt på stranden


Ville tycker det är helt okej att vara på stranden. Ligger bara där och pratar och sover och äter ibland


Ännu ett ljuvligt kort på min prinsessa...om jag får säga det själv alltså!


Madicken och hennes "kusin kusin?" Elvira, fattar ni?


Vart hos syster och kört 4-hjuling...och nu är det typ det enda det tjatas om här


En cool bild när Madicken har elektriskt hår pga studsmattan!! och hon var jätte sur för hon fick stötar av allting!


Hon avgudar verkligen sin lillebror. Vill bara va med han hela tiden


Elsa och Vilton på stranden


Såhär ser man ut om storasyster trycker i en blåbärspure i ett obevakat ögonblick. Och sen säger hon att han har tyfus...haha, gullunge!!


En bild jag blir lycklig av!!!


Dopet!

Dopet gick jättebra!!! Han var sååå snäll..men det är ju inget ovanligt.
Elsa skrek lite i kyrkan men hon skötte sig oxå exemplariskt under dopakten ;)
Och han fick såå mycket fina presenter och JA!!!! han fick 2 nappburkar från cult design så jag bytade in en och köpte lampan oxå för pengar han fick så nu har han båda dom! Måste bara göra iordning hans rum nu!!
Sen fick han en helt underbar present utav min älskade vän Helena!!! En Rubens Barn docka. En pojke med rölätt hår och sååå fin. Madicken har ju oxå en rödhårig sån som heter Ida. Undrar vad grabben ska få heta?? Madicken vill att han ska heta Elias men jag är inte helt med på det...Harry kanske?? Förslag??
Och massa mer presenter som jag inte kan rabbla upp!
Mend et är lite stressigt med dop alltså. Det var en hel del kompisar där som jag inte träffar så ofta men jag hann inte prata med nå kändes det som...jätte tråkigt. Men nu är det sommar och jag hoppas på att kunna träffa dom lite oftare!

Lite pictures:

Den klassiska sur minen som han lägger till me!


Här med kära gudfar i kyrkan ;)


Gudfar, gudmor och lilla ja!


Älskade vänner Louise och Elin


Man måste ju äta lite oxå!


Bästisarna Elsa & Ville!!! Sååå fina!!


Underbar vän från Hofors kom för att vara med på dopet!! Är så glad att du kom! Synd att vi inte hann prata så mycket :( Saknar dig!


Såhär utslagen blir man av dop och all uppmärksamhet. Måste ta en tupplur!!


Det är Helene som ha de "riktiga" dopbilderna. Du måste skicka dom till mig!!!!!



RSS 2.0