Jul-mys i butiken!!

Det är ett MÅSTE att komma till butiken på torsdag mellan 19-21!!!
Vi ska ha kvällsöppet och tar fram våra suuper fiina julkläder!!! Dom är verkligen såå fina!
Vi ska bjuda på glögg och pepparkakor och göra så julmysigt vi bara kan,,,så NI måste komma!!!!
Sprid ut det till alla ni känner och ta med er alla som vill!!! Kommer bli jätte kul!! Och det är ju faktist inget köptvång,,,det kan ju bara vara mysigt att göra nåt (med eller utan barnen)!!
Det är bara kul för oss ju fler som kommer och tittar!!

Förresten- fram tom imorrn är det 20% på alla kläder i hela butiken!! Passa på att fynda!! 

Nu har jag gjort lite reklam,,,,men jag vill såå gärna att det ska komma massa folk!!!

image53

Idol!!!

Jag och Madicken ska roa oss med att kolla på idol ikväll,,och äta chips och ostbågar!! Madicken har valt ostbågar. Mackan kommer inte hem denna helgen utan han kommer på tisdag eller onsdag,,för sååklart (med våran tur) så har hans bil pajat i norge så han måste vänta tills på söndag med att laga den för då kommer Tommy dit med en del till bilen,,,sånt kaos! Och den ekonomiska kostnaden var inte precis vad vi behövde denna månaden,,eftersom vi har köpt en soffa för x antal kronor!! Men men,,man kan ju inte direkt vänta till nästa heller,,,suck!

Fick min åkpåse idag från tradera!! Sååå snygg,,men jag är lite besviken på fodret,,den är rätt platt. Syns att den är från 70-talet,,många som har haft den.
Men det måste ju gå att sy fast lammullsskinn i den eller nåt,,eller?? Ingen som känner sig sugen på en utmaning??? Helena "pysseltant" kanske???
Och Helena: Jag fick ge 361 kr för den,,,värt det tycker jag! Manchestern är i nyskick typ!!
Längtar till bäbis kommer nu!!

Hoppas Malin och Casper kommer sen,,,har bjudit hit dom men hon visste inte. Krille är inte heller hemma så vi tänkte kanske kolla på Idol tillsammans,,,känns så konstigt att man ska va ensam både fre-lör kväll,,,har nog aldrig hänt förut!!

Nåja,,,kalas för mig imorrn!!!! Hoppas det kan bli en tur till ikea snart då!! Håll tummarna för mig!!!

Nu ska min dotter byta kläder för (jag tror det är) typ 5 gången idag,,,

Ha en trevlig fredag!!

Jag ser det snöar,,,

Underbart med lite snö!!! Madicken blev så glad så vi har faktist vart ute och åkt pulka idag!! Jätte mysigt,,men tungt!! Vi gungade mest. Kato sprang runt som en galning här inne och kollade ut genom fönstren på snön. Han kom väl förmodligen på hur kul han tycker det är och kunde inte vänta. Så för att få lite lugn och ro så var det bara att bylta på sig och bege sig ut i snön! Hoppas det är kvar till imorrn bara,,,

Imorgon fyller jag år!!! Men det blir inget kalas för Helene ska ju ha keramik-party så alla ska ju dit,,,snyft!
Men men,,får ta det till helgen istället! Jag hoppas verkligen att jag för en gångs skull får det jag önskar mig!! PENGAR!!
Vill åka till Ikea så jag vill ha pengar dit. Men alla tycker alltid att jag är såå tråkig som bara vill ha pengar och presentkort men jag tycker det är det bästa,,,då kan ju jag köpa det jag vill ha istället för att dom lägger pengar på nåt som kanske hamnar i förrådet! Jag kan inte ha framme nåt bara för att jag har fått det,,,jag måste ju tycka om det oxå!!!
SNÄLLA! Helene!!! Se till så dom ger mig pengar!!!

Lite kort från dagen!

image50
Vårt underbara hus i snöyran!

image51
Gunga är alltid kul,,,men det var inte lika poppis att ha på sig tjocka vantar!

image52

Såhäääär kul var det att åka pulka!!!

Tradera fynd!!

Jag har budat på tradera för första gången i mitt liv! Det var ju inte så kompliserat! Men det blev lite stressigt dom sista minuterna eftersom det var nån som började buda när det var typ tre minuter kvar så det var precis så jag vann den!! Tur det, för det är nästan den snyggaste åkpåsen jag sett!! Eller hur?

image49

Underbar,,,eller vad???

Inte kille,,,,eller??

Nu säger alla att det inte är en kille,,,varenda kotte tror att det är en tjej till!! Ingen blir ju lyckligare än jag för det är ju det jag "helst" vill ha!!
Och ja! Helena,,,rumpan växer,,,usch!
Har redan gått upp 10 kilo,,,det var inte med i planeringen ju. Dubbelhakan börjar komma,,,usch! Men det är det värt om det skulle vara en liten flicka!,,Jaja,,annars med förstås,,jag blir ju glad bara allt går bra,men jag tror ändå att alla innerst inne önskar sig ett visst kön-men ingen vågar säga det!

Här är kulan idag iallafall!! Rund som en fotboll!!!!

image48

Nå??? Tjej eller kill mage???

Stolt,,,

Jag känner mig stolt som toppen över min dotter lite xtra just idag,,,för hon har nämligen gått och lagt sig utan blöja inatt!! Blöjan har vart torr på morronen i ett par veckor så ikväll ryker den!!! Hoppas bara att jag inte behöver gå upp inatt och ta hand om en kissig unge,,,känns inte som jag orkar det,,men jag tror inte det. Det har ju gått bra alla andra nätter nu så hon klarar det nog!!!
Var bara tvungen att skryta lite!!

Godnatt!!

Nu är jag tillbax!

Har vart så himla mycket dom senaste dagarna,,,mackan har fyllt år,,jag har vart i strömstad med syrran,,vart på nordby med Malin & Casper och igår var vi hos Kent & Kristina och firade att vi vart förlovade i 5 år i fredags & dom vart förlovade i 4 år i lördags. Så var Kristian & Malin med oxå!! Jätte mysigt!
Och idag så har vi haft kalas för Marcus och mig och marcus brors tjej,,alla fyller i november!
Det har alltså inte funnits når ork för att blogga på några dar,,men nu kanske jag ska kunna fixa det i några dar!!
Ska sätta mig och kolla på ett nytt avsnitt greys nu,,,haha!! Här kommer lite bilder från dagarna!!

image45
Var såå stolt att hon vågade köra bil på nordby!!
Med nyaste tillökningen i garderoben på sig ;) Sååå snyggt!!

image46
Efter Norby åkte Malin och Casper med oss hem och åt lite mat!!
Madicken och Casper myste på golvet!

image47
Detta var det enda fotot jag tog på hela kvällen,,,sen glömde jag änna av mig!!

RSS 2.0