Nu är han här!!!

Världens sötaste lille Vilton är här!!
Allt gick bra och jätte fort,,,och det gjorde förbannat ont för jag hann inte med nån bedövning och lustgasen funkade inte denna gången.
Var öppen 8 cm när jag kom in och sen var han plötsligt ute! Tur att vi åkte in i tid ändå!
Är jätte skönt att vara hemma,,,har längtat jätte mycket. Och Madicken är världens stoltaste storasyster!!!

ÄLSKAR MIN FAMILJ!!!

image61

En trött mamma..

Stackars Madicken,,,hon får i princip klara sig själv hela tiden. Jag orkar inte. Det är ju gör jobbigt att bara torka henne när hon vart på toa.
Idag låg jag och sov till bolibompa på morgonen,,sen åt vi frukost,målade lite och sen gick jag och la mig i sängen och vilade. Tur att hon är så snäll att hon (oftast) inte hittar på nåt bus fast hon har chansen. Men man får så dåligt samvete. Jag är ju en sån där rolig mamma som leker och busar hela tiden egentligen,,,och nu vill  man bara att hon ska sitta tyst och titta på tv,,,,usch,,stackars barn.
Hon säger att hon längtar tills bebisen kommer ut för då kan man hoppa på mammas mage igen ocg busa,,,
Det är ju så svårt för eftersom Marcus aldrig är hemma så är det ju ingen som kan leka med henne. Jag försöker ju anstränga mig men jag blir ju bara tröttare och får ännu mer ont sen så det tar emot.

Jaja,,det är väl snart slut på den här plågan får jag hoppas. Hoppas varje kväll jag lägger mig att jag snart ska vakna och ha värkar men nej då,,,inte denna gången heller. Eller på morgonen hade vart perfekt för då får man ju sova först och kanske har lite mer ork.
Det var mycket lättare dom andra gångerna när jag lixom hade en bokad tid för igångsättning. Då visste man ju att man inte skulle vara själv när det satte igång,,och man var redan på plats.

Helene ska ju åka med mig om Marcus inte är hemma,,men på måndag börjar hon skolan i Gbg och då kan ju inte hon heller,,,då blir det till att fixa "en vikarie" för henne. Är något stressad och nervös över detta men ut ska den ju så det är bara att hoppas på det bästa!

Håll tummarna för mig!!!

Baby-shopping!

Sitter här helt slut och mörbultad efter en dag i Tanum med min dotter som mer än gärna springer ifrån sin mamma som knappt kan gå. Har inte en suck att få tag i henne,,,,det har hon lärt sig!

Jaja,,,har iallafall vart i Tanum för att inhandla saker till bebisen såsom nappar,flaskor, ersättning,  blöjor mm,,,
Känns skönt att ha sånt färdigt,,,för NU VILL JAG DEN SKA KOMMA UT!!!!!

Ska lägga mig tidigt idag. Är jätte trött eftersom jag inte sovit på soffan idag,vilket har blivit lite av en rutin här hemma nu. Madicken kollar på nya favvo filmen Shrek 3 och jag sover,,,perfekt!

Madicken ska till dagis imorrn för första gången sen veckan innan jul,,,hon längtar jätte mycket. Har tjatat om att hon vill dit idag! Så skönt att hon äntligen vill vara på dagis. Har ju vart rätt så hemma kär innan och det gör ont att lämna nån på dagis som skriker efter mamma och gråter så högt att det hörs ut,,,när jag bara ska hem,,,lite konstigt. Men man måste ju!

På onsdag är det nog kyrkis igen!! Kul att det börjar. Är så mysigt att va där,,,och Madicken älskar det!

Har blivit efterlyst idag (oxå)!! Så fort jag inte är hemma får folk panik. Dom tror att jag har ramlat eller nåt och inte kan ta mig till telefon,,,HALLÅ,,,brukar det hända eller???
Och idag har tydligen inte min mobil haft mottagning på hela dag. Har ju bara vart i Tanum med mobilen i fickan hela tiden. Och jag som inte gillar när telefonen ringer. Nu ringer alla varje dag. Gör inget annat än att pratar i telefonen kan det kännas som. Men,,,det är väl skönt att ha folk omkring sig som bryr sig iallafall!!

Natti natti!!! (Och hoppas jag inte sitter här imorrn kväll,,hihi)

19 dagar kvar!!

Nu är det bara 19 dagar kvar till bf och bebisen är det enda jag kan tänka på,,,tjatar om det hela tiden. Tur att Mackan inte är hemma jämt så han måste lyssna på mitt tjat. Det blir Madicken som får lyssna istället. Hon börjar nog tro att det inte kommer nån bebis för det har ju tjatats ganska länge om den där bebisen nu,,,utan att det händer nåt så hon är nog lite förvirrad.

Har ju kännt en del sammandragningar och så men dom är inte så starka. Det känns som den är påväg ut varje dag. Det trycker på som tusan neråt. Och jag har ju jätte ont i innanlåren. Precis så det känns när den snart ska komma ut,,,konstigt!
Nåja,,den har fixerat sig iallafall,,,och det är ju skönt att veta.
Nu kan jag inte ha några mammabyxor längre för magen har sjunkit så mycket att dom sitter för hårt i midjan,,och jag kan inte sitta med dom. Kan bara ha hängslebyxorna typ!

Jag har iallafall tvättat bilstol, sängkläder och kläder till bebisen. Gjort tvättstugan bebisvänlig oxå. Blev jätte gulligt med en liten mobil över skötdynan och kläderna är på plats!!

Har dock inte köpt nån lift till vagnen än,,,eftersom jag är pank. Har inte fått mina pengar från A-kassan för det har blivit nåt fel. Och så har det ju vart jul så man är ju inte rik direkt! Hoppas det kommer in lite cash snart,,,vill ju gärna ha en lift snart,,för jag längtar verkligen efter att gå på en långpromenad,,var ju såå längesen nu!

Nu har ni fått höra mitt tjat oxå ;)
Jaja,,,ni behöver ju inte läsa om ni inte vill!!

Kram kram!!

RSS 2.0