Våran midsommar i bilder!

Jag hade fixat iordning i garaget för lite midsommarfest. Det blev jätte bra och vi hade skitkul...iallafall jag ;)
Trevligt folk, underbart god mat och kall öl..kunde inte blivit bättre! Blev inte så mycket kort tagna men några iallafall.





Caroline & Vilton gosar


Madicken hjälpte Johan & Caroline att göra grillspett.


Det var längesen dessa två busar fastnade på samma bild men nu så..


Senare så gick vi bort till Annicka och dom och dansade runt stången.













Idag är det fest :) Glad midsommar på er alla!!


.

Klockan är nu ställd på 04.45. Imorgon bär det av till Ullared!

Madicken diskuterar!

Madicken brukar alltid säga ganska roliga saker men när man väl ska skriva ner det här så har man glömt vad det var hon sa som var så roligt, men idag har jag faktist antecknat.

Jag: Har du lekt så mycket med Carl på dagis idag?
M:Ja, för jag tycker så mycket om han.
Jag: Jaha...
M: Då kanske jag kan bli kär i han..och det vill jag oxå!



Efter en liten stund säger hon:

Mamma Emilia var på dagis idag. Jag tycker jätte mycket om henne. Fast jag kan inte bli kär i henne, eller en tjej och en tjej och en kille och en kille kan ju vara kära i varandra, men om man vill ha barn får man bli kär i en kille och jag vill ju ha barn. Då är det barnet bara mitt. Ingen annans!!




När hon ska gå och lägga sig sen får jag se att hon målat på sin hylla i sitt rum. Jag säger till henne att så får man ju faktist inte göra. Man får inte måla på möblerna, då blir dom ju förstörda. Det blir ju jätte fult.
Då tittar hon helt allvarligt på mig och säger: Men mamma, det är ju tillexempel en bänk...
Då är det lite svårt att fortsätta vara arg på henne :)

Mitt lilla troll :)

.

Idag har vi vart en sväng på Nordby köpcenter. HERREGUD vad stort det är nu. Och alla mina favoritaffärer finns där. Torp- släng dig i väggen säger jag bara. Kommer aldrig mer åka till Torp om jag behöver nåt. Vi skulle egentligen inte ha nåt speciellt så men kom iallafall hem med varsitt par jeans och en tröja till Mackan. Inget till barnen..bara saker till Diesel. Barnen uppskattade det dock inte lika mycket som vi. Dom uppskattade det inte alls faktist, och det är ju iochförsig ganska förståligt. En bra idé är att inte ta med er barnen dit för det är alldeles för stort och tar för lång tid att gå igenom affärerna.
När vi provade kläder så bara Vilton skrek och kändes jätte varm. Tillslut fick vi han till att somna i vagnen. Nu är han ganska mycket besvärad av sin astma och han spydde oxå när vi kom hem. Antagligen för att det blir så jobbigt att andas och så har han ju så mycket slem i halsen me. Kan säga att man ångrade middagsvalet en aning när det kom upp igen iallafall- ärtsoppa..mums :)
Han har iallafall fått dundertabletter nu så jag hoppas att vi slipper sjukhuset denna förkylningen oxå.

Fick iallafall mutat Madicken och hon valde att få ansiktsfärg för hon hade vart duktig och hon skulle ju absolut måla sig själv. Det gick inte så bra enligt mig men frågar man henne själv så gick det alldeles utmärkt. Jaja..ni kan ju se själva:

Koncentrationen är hög


Och här är då resultatet..


och det var inte så lätt att få bort,eller det gick inte att få bort. Jag tvättade med min sprit som jag tvättar ansiktet med och hon fick i ögonen, i munnen och även i ett sår under näsan. Det sved i hela hennes ansikte och hon bara skrek. Stackar unge..men lite var jag ju tvungen att få bort innan hon la sig iallafall. Långt ifrån allt är nu borta men hon får väl se lite knasig ut i några dagar helt enkelt.
Tror nästa hon skulle kunna få extraknäck på Gasten..eller?


Marcus åker inatt igen..tjötigt..men man måste ju jobba.

Fick förresten ett väldigt trevligt samtal från en mycket lycklig Kristina imorse så det har jag ju haft att glädja mig åt idag iallafall! Såå glad för er skull :) Puss på er turturduvor!

Natti natti!


J-vligt konstig handling i denna låten men jag kan inte sluta lyssna på den.Den är ju så bra.


Mmm såå bra!!



Har ökat mitt bredband till det högsta igen så nu kan jag äntligen lyssna på youtube och ladda in bilder på bloggen utan att det tar 100 år!

Lite fina bilder

Har ju inte bloggat så flitigt på ett tag men kort har jag ju förstås ändå tagit..massor :)









Lisen


Sötnosen Axel på kyrkis


Fillepille




Första doppet ;)

I måndags eftermiddag åkte vi ner till Grebbestad och promenerade ut till Krossekärr med Elin, Simon och barnen. Det var såå skönt väder och vi hade jätte mysigt. Vi grillade korv och ungarna badade. En riktig sommardag som absolut kommer upprepas!



Plask


Lillskiten Vincent som redan håller på att bli så stor!


GrabbarnaGrus fular sig


Alla sätt är bra utom dom dåliga ;)


*En lycklig kille*


Hade inget kort på Madicken och Lucas när dom inte var nakna så därför får dom inte vara med här på nätet!


RSS 2.0