All the single babies!


Vuxentid!

Var ju på bio i lördags och det var såå mysigt. Kändes verkligen att jag behövde komma hemifrån efter en vecka i skogen utan bil ;) Jag och Elin drack lite cider/vin innan bion vilket gjorde att vi hade svårt att hålla oss från att fnittra och gapskratta så tårarna sprutade. Grabbarna fann inte detta alls lika underhållande som vi gjorde men vi hade iallafall skit kuul!!!
Vi kom fram till att man måste göra såna här saker oftare..bara sitta och prata eller vad som helst..IFRED! Dom hånade mig för att jag hade med cameran (som alltid) utan att barnen var med..men det var just det som var tanken, man har ju bara kort på barnen. Kul med nåt annat ibland!



Förresten..filmen var SJUKT bra!!! Den bör ses av alla!!!!!


Grejar lite!!

Grejar med lite kort ;)




Tack Kristina!!

Kristina visade mig ett skit roligt fotoprogram så nu kan jag oxå göra fina headers!!!!
Är supernöjd med denna :)


Det här är oxå rätt coolt!


Snart lördag!!

Åååh..längtar såå tills imorrn när vi ska ner till Nautic med Elin & Simon och kolla på "Flickan som lekte med elden". Innan bion ska vi sitta och ta en öl eller nåt bara. Ska bli supermysigt att umgås utan barn och faktist ha tid att prata utan att få avbryta för bajsblöjor och bus. Och ganska skönt att bara få vara sig själv för en stund...känns som jag behöver det. 
Barnen ska vara hos mamma & pappa. Bion börjar inte förrän halv nio så dom ska sova där.




???

Hur kan nån som gör mig såå arg och irriterad, som får mig att svära och skrika flera ggr om dagen, som får mig att vilja säga upp mitt jobb som mamma...få mig att känna mig så glad..???


:D


Stackars liten Diesel..

Har en hund framför mig som inte är så tuff som han själv skulle vilja säga :)
Han såg min spegelbild i köksfönstret när jag stod och pratade med Marcus i telefonen för 10 minuter sen. Jag såg att han följde mina rörelser med blicken och morrade lite lätt. Jag kunde ju inte låta bli att testa han lite så jag gick bort så han inte såg mig och så hoppade jag hastigt fram medans han fortfarande stod och tittade i fönstret. Han blev så rädd så han ramlade bakåt och sprang sedan därifrån och nu står han helt förstelnad brevid mig i vardagsrummet och undrar förmodligen vad faan det var som hände...



Han ligger fortfarande och vaktar som en tok 20 minuter senare..


Idag!

Har vart ute större delen av dagen idag. Det har ju vart så ljuvligt väder. Och så är det ju faktist så att jag inte haft nån bil sen i söndags..den är trasig och har vart på Motorama tills idag men dom hittade inget så nu måste den ner till ford och där kostar bara en felsökning på bilen 1600 spänn så vi lär ju bli helt luspanka sen..
Detta betyder ju att barnen inte vart på dagis på hela veckan så dom klättrar på väggarna och hittar på massa bus hela dagarna.
Här är bilderna från denna dagen!

Madicken har sjutsat Vilton på cykeln ;) Dom hade såå roligt...


Kramar om syster hårt :D







Vilton ska ta på sig mössan själv.




Har äntligen fått till en såndär "fulbild" på Diesel. Han är ju så stor så det är svårt att få ett kort uppifrån men nu jäklar! Älskar denna!


Kul kul!


Wiiiiii!!!

Beställde kläder på nätet igår och jag fick dom idag!!!! Jag är såååå nöjd! Det passade perfekt och allt var såå snyggt. Har absolut hittat vart jag ska fortsätta beställa kläder ifrån ;)
HM-släng dig i väggen!!

Detta är vad jag köpte:

En underbar blå jacka!

Två par stretch (?) jeans som verkligen sitter där dom ska!!




Har ni sett det här??


Resö!

I lördags åkte vi med Dalle & Marina ut till Resö, till Dalles mormor & morfar. Det var såå mysigt. Nedanför deras hur var det en jätte lång strand. Marcus och Dalle åkte ut och fiskade medans jag och Marina stannade kvar med ungarna och två av tre hundar.



Vilton badade såklart med kläderna på...och visst hade jag med extrakläder men dom blev blöta rätt fort dom oxå så det är ett under att han inte blivit sjuk än...



Elvira med en sur Madicken bakom...bara för att jag inte bara tog kort på henne... 


Våran lilla bäbis Diesel!

Lillskiten Jessie tränar med matte!



Jag älskar hösten när det är sånt väder som det var nu...om man räknar bort dagens skitväder då såklart!


Nu är den släppt på riktigt!!

Gå in och kolla på www.madicken-store.com


Mysdag i solen

Mina sötnosar!





Favoritleken just nu..Madicken håller och Vilton hoppar.




Madicken hoppar studsmatta



Datanörd=JAG!

Känns som jag inte gör något annat än att sitter framför datan..men jag måste ju det..och vill oxå såklart. Det är skit kul och det ska bli ännu roligare när allt är klart men nu har vi kommit väldigt långt på vägen. Inte så mycket kvar att lägga ut nu..hoppas vi kan outa den imorrn. Ska sitta hemma hela dagen när ungarna är på dagis imorrn och lägga ut mer. Inte visste vi att det var såå mycket jobb med det..men det lugnar väl snart ner sig..iallafall till nästa gång vi får typ 50 lådor med nya kläder. 

Hoppas DU kommer in och besöker den sen :)

Försökte få kort på dom nya regnkläderna vi fått in tillsammans med 2 trötta barn som precis kommit från dagis..det gick inge bra så vi får försöka en annan dag istället :)


.


Grymt!


Våra coola ankor :)

Nu har jag tagit nya bilder på ankorna så här får ni se :)

Det här är flickorna! Min namnlösa till vänster och Madickens Lisabeth till höger.


Här är alla tre.


Här är våran "lilla" vovve, som nu är betydligt högre än köksbänken.. *Sötnos*


Nu får jag säga...

Fick för några timmar sen frågan av kristina om jag ville vara en av hennes tärnor när dom gifter sig nästa sommar!! Blev förstås jätteglad och tackade ja direkt!! Detta ska bli mycket roligt!!

Puss på dig gumman ;)


Varberg!

I helgen har vi vart på minisemester med Familjen Reimbert på Fun City i Varberg. Vi har haft det jätte mysigt och barnen tyckte Fun City var kanon. Dom fick ju åka hur mycket karusell dom ville ;) Vilton har oxå åkt lika mycket karusell som dom stora barnen..han var inte rädd han inte ;) Vincent fick oxå prova en karusell och han satt och jublade!

Vi kom till Varberg tidigare än vad vi hade tillgång till stugorna så vi letade upp en park som vi satte oss i och åt picknick. Senare när vi träffade en kompis till Elin som bor i Varberg så fick vi reda på att denna park kallas b-g parken...mindre roligt. Inte undra på att det inte var så många där..haha!


Hela familjen :)
 Synd bara att jag var så förbannat bakis denna dagen annars kanske man inte hade sett så sleten ut... Det blev lite för mycket sprit för mig och Elin på fredagskvällen.


Vilton äter lakrits..mammas sötnos.


Vill inte vara med på fler kort nu..Simon i bakgrunden


Mamma & pappa fick ju oxå roa sig...vi kunde inte sluta skratta på hela tiden...hahaha


Syster och bror!


Madicken som är helt galen i alla djur som finns blev ju förstås såå förälskad i getterna. Man fick ju gå in och gosa med och mata dom. Jag har alltid velat ha en get oxå så vem vet..kanske...


Kolla in bäbisen...sååå ljuvlig!!


Mammas cooling!!


Elin, Simon, Madicken, Mackan, Vilton & Diesel!!


Fångade Lucas mitt i hans mycket speciella dans ;)

 
Lucas ser till så att Vincent sitter ordentligt i karusellen..


Här kommer pappa & Madicken i full fart! Detta var skit kul!





Madicken & Lisabeth!

Vi har ju skaffat ankor för nån vecka sen :) Det är jätte kul och dom är gör mysiga!! Ungarna matar dom och klappar dom och dom bara älskar dom!!

Madicken har valt att hennes heter Lisabeth...jag och Marcus har inte bestämt vad våra ska heta. Det är en kille och en tjej..förslag nån??

Hittar inte korten på dom nu men ni får se senare!!


RSS 2.0