*******

Vet inte riktigt varför men jag ÄLSKAR denna bilden. Ni tycker säkert att jag är knäpp men jag tycker det är fint när man inte ser ansiktena. Jaja...tyck vad ni vill men jag gillar den iallafall!
Madicken & Hanna leker!
 

Hur tänker man...

...om man lämnar sin 9 månaders bebis i soffan ensam på morgonen när han dricker välling?
En unge som kryper för fullt och är högt och lågt? Han är ju vild och galen. Hur faan tänkte jag????
Jag kom tillbaka för sent för att kolla om han var färdig. Precis när jag satte foten i vardagsrummet så smäller det. Han hade ställt den tomma flaskan på bordet och försökte ta sig till bordet. Men han misslyckades ganska rejält och läppen sprack mot bordskanten. Stackars barn. Blodet sprutade..Madicken blev helt förskräckt för att lillebrors ansikte var täckt i blod.

Hans pappa var tydligen sjövild när han var liten och folk trodde han var sjuk om han inte hade nåt blåmärke.
Jag kan ju bara hoppas att han inte ärver det av sin far...men det börjar ju onekligen misstänkt. 

Men jag har ju iallafall lärt mig att man bör kanske inte lämna ett rörligt barn ensam i soffan...eller???...kanske..






Nån som vet??

Är det någon som vet hur allvarligt det är att träna när man är förkyld? Jag har vart förkyld i 4 dar nu och börjar bli bättre. Är det farligt att träna en halvtimme på kvällen då???

Ett bild inlägg!!!

Ville in action!


Knäpp Vilton


Fint kort på Elsa som gungar för första gången


Den här grabben skulle du inte vilja möta i en mörk gränd....(om blickar kunde döda)


Madicken på barngympa! Hon är grym på att rocka. Kör flera varv. Fattar inte hur hon lärt sig..


Galen???


Lite cool bild på Jonathan. Synd att skärpan inte fastnade där jag hade önskat.




Ville har ställt sig upp själv för första gången här. Nu händer det rätt som det é!


Varför köpa massa leksaker när man kan ha hur kul som helst med en dammsugare??


Ville goes igelkott!!


Busunge!!!!

...

Nu har mormor lämnat oss. Efter många turer till sjukhuset fram och tillbaka.
Vi har ju trott att det ska hända många gånger men hon har vart stark. Nu orkade hon inte mer. Idag dog hon.
Skönt för henne att hon äntligen får vila efter alla år av sjukdomar. Det känns bra. Ingen ide och leva när man bara är sängliggandes och den ena sjukdomen efter den andra kommer. Jag vet att hon får det bättre där hon är nu. 

Mormor & Vilton!
                                                                                                                                                                


Hej igen ;)

Har inte orkat eller velat blogga på ett tag nu som ni märkt. Har känt att andra saker har vart viktigare. Har försökt tagit tag i mitt liv. Istället för att gå runt och klaga på att man är trött och fortfarande har kvar typ 10 kg efter Ville så har jag börjat gjort nåt åt saken. Jag äter nyttigare och mer regelbundet. Äter inte snax...ska försöka hålla mig sålänge det går men ska tillåta mig själv att äta det nån gång ibland. Har börjat träna hemma på kvällarna. Ska nästan träna varje kväll, kan dock bli slarvigare när mackan är hemma ;)
Har börjat gå och lägga mig absolut senast kl 23.00, så jag inte ska va så trött och bli irriterad när barnen vaknar på morgonen...som för övrigt inte är förrän 8 men jag behöver mycket sömn så det är väl bara till att gå och lägga sig tidigare på kvällen heltenkelt!

Därför har det blivit att jag inte tagit mig tid till att blogga. Men ska försöka uppdatera ibland för er som jag inte träffar eller pratar med så ofta ;)

Vilton kryper för fullt (inte runt jorden dock) men det börjar gå undan nu. Han tar sig dit han vill så det gäller att plocka undan efter sig och att stänga dörren till badrummet ordentligt...
Han ställer sig oxå upp med hjälp av stolar och sånt.
Tänk att imorgon är det bara 3 månader kvar tills han fyller ett år. Det är heeelt sjukt. Tycker man att det går fort med första barnet så tycker inte jag att det var nåt jämfört med andra. Så känner  jag ialllafall.
Försökte köra fulingen med Helene när hon bad mig göra nåt att :- jag är ju nyförlöst, gör det själv!. Men den gick inte hem och jag fick vackert gå och tända lamporna. Men det kändes faktist som ett par veckor sen han föddes. Skrämmande....

Idag är det en såååå tråkig dag. Hatar detta vädret och jag blir sur och irriterad och helt plötsligt har man lust att göra massa saker ute som man förmodligen inte hade tänkt på om det var fint väder.

Mackan åker inte förrän imorrn bitti så det är ju skönt att vi har en hel dag tillsammans. Men nu ska han byta däck så vi får väl se hur mycket vi har setts när dagen är slut.

Jag har blivit skit förkyld oxå så jag vet inte om jag vågar träna idag men jag får väl ge mig ut på en promenad i regnet annars. Det kan ju inte skada. Har ju faktist investera i stövlar och regnkläder så jag kan ju inte skylla på det heller....Det som peppar mig mest är att jag har ett mål med min träning. Och det hjälper nåt fruktansvärt alltså!
Vad det är kommer fram lite senare ;)


Vilton kryper :)

Han började igår kväll att ställa sig på alla 4 och ta sig en bit. Och idag har det bara fortsatt!!!! Han kryper nu!
Det går väldigt sakta och är fortfarande lite läskigt...men han gör det iallafall!!!!!
Mammas kille ;)

Håller på att baka frallor så nu ska jag gå och rulla dom...sen är det jäsning igen ju..

Tjing! 

Tv-förbud..

...råder i detta huset fram till Bolibompa ikväll. Inte av nån speciell anledning direkt utan bara för att det har blivit för mycket av det nu. Inte särskilt poppis här hemma vilket har visat sig i ett hysteriskt utbrott. Och det känns som det är en väääldigt stor anledning till att inte låta henne sitta där då.

Iallafall så gick hon nyss in till tv:n iallafall och satte på. Jag efter och stängde av såklart. Då bara hon ställer sig upp i soffan och säger helt allvarligt:
Nää mamma...ja ska ge dig på plytet!!

Kan man låta bli att skratta då?!

Undrar var hon fått dom orden från???

Hon informerade mig sedan om att det minsann var dessa barn som lärt henne:


Ibland är det inte bara positivt med Astrids verk...men man kan ju ändå inte låta bli dom ;)

RSS 2.0