Förmodligen den bästa låten som finns.


En missuppfattning!!!

Det är inte jag som ska gifta mig!!!! Det är min syster :) Så nu vet du det Hanna!!!
Du tror väl inte att vi bestämt oss för att gifta oss utan att berätta det för dig ;)

CP DATA!!

Jag har inget internet på min data. När jag väl hade bestämt mig för att verkligen försöka blogga oftare så lägger internet fanskapet ner.
Tror det är nåt så enkelt som att Madicken har råkat tryckt på nåt..men det är ju kanske det svåraste att reda ut. Man är ju inte så teknisk direkt. Så nu sitter jag på Marcus bärbara dator som internet funkar alldeles utmärkt på.
Ringde telia men dom ser inget fel på linjen så det är ju nåt med datan.

Ja..nu vet ni att jag lever iallafall och att jag för en gångs skull har en ursäkt för att jag är dålig på att uppdatera :)


Har jobbat idag och lite senare kommer Elin & Simon(Viltons gudföräldrar) med kids och grattar Vilton i förskott. Dom är i Fillipinerna när vi ska ha kalas så vi får ta det nu istället. Trevligt, trevligt. Så Mackan & Madicken är på affären och köper ingredienser till tårta!

Har börjat träna igen oxå :) Har ju haft uppehåll i flera veckor men nu fick det vara bra! Nu väger jag samma som jag vägde innan jag blev gravid med Ville :) Men lite till ska allt bort..det ska bli fastare om inte annat!!! Känner mig skitpeppad. Bröllopet är ju inte långt bort nu!!!!

Puss på er alla!!!

Made in Sweden!

Har just fått ett nytt favoritprogram.
Älskar det redan.
Äntligen börjar det nåt bra på tv:n..har vart jävligt dåligt med det ett tag nu.

Fullt upp idag

Idag har det verkligen vart full fart hela dan. Körde Madicken till dagis. Sen åkte jag, Helene & Vilton och fixade lite saker till bröllopet som bara är en månad bort nu. Vi var i Hamburgsund och köpte skor till henne, på Nordholms och kollade på smycken & på blomsteraffären och planerade buketten tillsammans med Carro (floristen)
När vi var klara med det så åkte jag till butiken med Vilton och träffade Johan från Metoo..så idag har vi beställt juli-aug leveransen därifrån. Såååå snygga kläder!!!!
Annicka hämtade Madicken på dagis eftersom jag inte hann. När jag kom till Annicka satt dom och åt..så jag fick fjäskat till mig lite mat eftersom jag inte skulle hinna laga nån mat innan jag skulle ha svält ihjäl. Sen hem och leka med barn..fick ett mycket roligt samtal från en vän som nästan gjorde att jag började gråta..suttit med Vilton i knät till 21.00 så han somnade..kollat på premiären på Lipstick Jungle eller vad det heter som förövrigt verkar ganska bra..sen sitter jag här och försöker uppdatera er så gott jag kan eftersom jag är dålig på att göra det varje dag..och till sist så har jag nu skrivit en av världens längsta meningar!

Lite kort som vanligt iallafall för den som vill glotta!



Kollar på tv


Vilton åt ugnstektfalukorv & potatismos själv i lördags..han fick bada sen..


Och Vilton har nog iallafall klättrat upp & ner för soffan 10 ggr idag..bara..skitunge



Sen en sån där sak man inte borde berätta men bara måste.
Jag har lyckats med nåt som gör att jag inte längre kan dölja min riktiga hårfärg bakom detta svarta..
Okej nu kommer det.....




JAG HAR FASTNAT I ELVISPEN!!!!!




Vet inte hur fan jag tänkte..
Fick en ny elvisp i julklapp och skulle prova den när jag skulle göra potatismos i lördags. Kollade på den och kände på den så som man gör med nya saker. Det jag inte tänkte på var att man MÅSTE släppa visparna innan man sätter på den. Den tar tag i mina fingrar och dom mosas igenom visparna hela vägen tills handen tar slut. Jag kom ju naturligtvis inte på den smarta iden att stänga av den innan den hade mosat hela min hand.
När jag på kvällen skulle visa Kent & Kristina dom små såren jag fick på knogarna så ser jag oxå att jag fått röda märken efter där visparna tryckt så min hand var randig.
Vi skrattade gott och jag ställer mig frågan...vad fan tänkte jag?????





Barnkalas på Daftö i Lördags

Det var jätte mysigt! Och det uppskattades verkligen av barnen. Mycket bra idè Helena :)
Frågade Madicken påvägen hem vilka hon skulle bjuda på sitt kalas när hon fyller.
Detta fick jag till svar:
-Jag ska bjuda Ronja..
-Jaha, säger jag
-Ja..för vet du mamma, jag och Ronja älskar varandra!

Så var det med det..hur kunde jag inte veta det??

Självaste födelsedagsbarnet


Lucas, Madicken & Ronja


Denna näsa låg i godispåsen..och den gick hem kan man säga


Tack för en mysig dag...och kall :)


Ett år tillbax

Har suttit och kollat igenom lite gamla inlägg. Såna som är ungefär ett år gamla. Kul och se vad man skrev och hur man skrev. Och väldigt kul att läsa igenom alla fina kommentarer oxå :) Jag blev glad helt enkelt! 
Inlägg från när Vilton föddes och så. Jag fick tillbaka känslan av hur det känns att ha en liten bebis i huset och kom ihåg saker som jag hade glömt.

Jag rekomenderar starkt att alla ni oxå läser igenom gamla inlägg..det är mysigt!

Jag har blivit utmanad

4 av mina favoritprogram på TV
♥ Grey`s
♥ Desperate Housewifes
♥ Vänner
♥ Simon & Thomas

4 saker jag gjorde igår

♥ Målade lister
♥ Åt cheesballs
♥ Busade hysteriskt med mina barn
♥ Pussade älklingen hejdå

4 saker som jag ser fram emot
♥ Min systers bröllop
♥ Renoveringen av vardagsrummet
♥ Att Vilton ska börja gå
♥ Marcus nästa lediga vecka

4 av mina favoritrestauranger

♥?

♥?

♥?

♥?


4 saker på min önskelista

♥ Bli rik och kunna renovera färdigt hela huset
♥ En ny bil
♥ Bli av med degen på magen
♥ Få sova hela nättera..varje natt!!!!!

Nu utmanar jag

Den som vill bli utmanad!

2 dagar med familjen Alexandersson!

Har spenderat 2 dagar i rad hemma hos Kristina & co. Blir änna konstigt nu när det bara är jag och Vilton på dagarna igen..lite tomt. Men man vänjer sig väl snart vi det igen. Vi har iallafall umgåtts istället för att vi ska sitta i olika hus och ha tråkigt.
När Madicken skulle hämtas på dagis så klarade inte Vilton hålla sig vaken längre så han somnade sittandes i vagnen som han nyss suttit och ätit i. Lämnade han där och stack och hämtade Madicken. Erbjöd mig att hämta Cornelia på hennes dagis oxå. Sen blev vi kvar och lekte en stund till så vi kom väl hem vid 17.30 eller nåt. Lämnade huset 9.20 imorse...jaja..mysigt har vi haft det iallafall :) Tack för idag!

Gårdagen i bilder:

Elsa busar


En ljuvlig bild på mammas monster




Sen ville Vilton hem och träna lite så han tog sig en sväng på maskinen :)


Och såhär går det numera till när man gungar på Dumbo...man får ju testa sina gränser


Detta höll jag ju på att glömma me..små skruttarna.


Idag har Vilton blivit misshandlad..var inte så glad åt det men han får lite skylla sig själv.
Han är inte så snäll mot Elsa heller.




2 Tokar lekte i köksskåpen...

...och dom blev såå snygga :)


Tänk...det var inte så längesen dom var såhär små och oskyldiga..det är inte direkt nåt man kan kalla dom idag ;)
Elsa är här nyfödd och Vilton är 2 mån.


Här är dom på dopet..2 & 4 månader gamla

..

Nu har jag lärt mig lite mer hur man gör om bloggen. Tur att jag har Kristina som kan hjälpa mig!
Det är såå kul och hålla på med det :) Man har bara lust att göra om den hela tiden...men nu får den se ut såhär ett tag..åtminstonde till ikväll :)

Nu är jag hos Kristina. Är hemma hos henne medans hon möter Jonathan vid bussen. Vi skulle vart ute och gått egentligen men det är så förbannat mycket snö här så vi sket i det. Har druckit te och tjötat några timmar istället. Det är minst lika trevligt :)


Igår & idag

Vi var ju på dop igår. Det började vid tre så vi var hemma ganska sent. Vilton la sig bra vid sju..sen vid halv nio kände jag att han hade bajsat så det var bara att byta blöja. Då vaknade han såklart till och satt och busade i mitt knä till 23...hatar såna kvällar. Idag la jag han vid sju...han vaknade innan åtta och skulle upp. Sån tur var somnade han ganska fort i mitt knä. Sen kunde jag lägga Madicken...maas!! Jaja..nu sover dom iallafall..men man vet aldrig med han. Han kanske vaknar snart igen.

En bild från dopet. Familjen Reimbert!


Idag har vi bara varit hemma.
Busat, pysslat,sorterat 2 års kort och satt in i album, lagat mat, städat, bakat, badat barn, duschat mig, tvättat 3 maskiner och lite till. Shit..det låter mer än vad det känns!
Har vart en bra dag helt enkelt.
Imorgon är det dagis igen. Hon har ju blivit trotsig nu dom senaste dagarna så det kan nog vara bra att komma in i vardagen igen. Att hon får trötta ut sig på dagis.
Idag har hon gått runt och sjungit/skrikigt refrängen på "so what" med Pink hela dagen. Det låter förbannat gulligt. Fick iallafall filmat det med cameran..har ju ingen riktig filmcamera :( 

Viltons favvosyssla..och han är såå stolt över att han klarar komma upp och få fart på den helt själv.


Leker tittut med Madicken på samma gång.


Kan äta banan själv...det blir väldigt kladdigt men..


Kladdkaka blev det såklart. Duktigare än så är vi inte.


Nu ska jag se om det är nåt bra på tv...förmodligen inte.


Aktiv dag idag :)

Idag har det vart full fart.
Jag sov till halv tio och jag och Madicken hade bestämt med en dagiskompis till henne och hennes mamma att vi skulle ses nere vid Östads strand för att åka skridskor så det var bara att sätta igång att packa för det. Vi hann i tid iallafall. Det var första gången Madicken åkte skridskor..och hon var jätte duktig. Det är klart dom här små går ju nästan mer på skridskorna än åker men jag blev faan impad av att dom inte ramlade mer än vad dom gjorde. Dom var riktigt duktiga på att hålla sig uppe. Och efter en stund så kom Madickens "bästa vän" dit..enligt henne själv. Julia som slutade på dagis innan sommaren för hon skulle börja skolan och dom har inte träffat varandra sen dess. Men idag när dom träffades..vilken lycka. Från bådas håll. Julia som egentligen är duktig på att åka åkte runt Madicken istället för att vara med henne. Det skiljer ändå en hel del i ålder men dom är verkligen så bra kompisar. Madicken tjatar om henne jätte mycket och hennes mamma sa att det är ömsesidigt. Måste se till så de får leka nån dag. Blir glad av att ses sånt ja. Riktig vänskap hos så små barn.

Precis när vi kom innanför dörren så ringde Helene och undrade om vi skulle med ner till Tanum Strand och bada..visst, så vi ringde ner och kollade om det var öppet idag..efter att vi berättat för barnen såklart. Och det var det ju självklart inte så det var bara att hitta på nåt annat att göra då. Barnen fick välja mellan bio och bowling och det blev bowling..eller bolving som Madicken uttrycker det :)
Så jag och Madicken stack till Nautic för att bowla med Helene & Fille i deras nya bowlinghall. Vi hade jätte mysigt och barnen tyckte det var jätte kul. Dessutom blev jag spöad av BÅDA barnen...fy faan..jag brukar va grym..men tydligen inte idag eftersom Helene vann, Madicken kom tvåa, Felix kom trea och jag sist :(
Hmmm, kommer sura lite för det ett bra tag tror jag...men jag ska ge igen ;)

Madicken & Ida!


Min isprinsessa


Madicken och bästisen Julia


Sen ville jag att Fille skulle följa med oss hem och sova över. Efter lite tjat på han så gav han med sig och följde med oss hem :) Så nu ligger dom och sover skavfötters i Madickens säng..såå söta. Här äter Pippi och Törnrosa kvällsmat!


Så nu är jag helt slut och ska gå och lägga mig för imorrn är det dop för den här killen...Vincent Reimbert :)


2/1-2009

Helene & Felix ringde och frågade om vi skulle med Till Ranebo och åka i pulkbacken som dom gjort där. Självklart passade jag på att göra nåt med bara Madicken när Mackan var hemma och kunde va med Viltion...det händer ju inte särskilt ofta.

Lite läskigt var det allt


Sötaste kusinerna busar




Försök till gruppfoto..det gick sådär


Mor & dotter


Älskar sååå mycket


En busunge med en väldigt lång tunga



Nyårsafton 2008

Vi var hemma på nyårsafton iår. Kent, Kristina & ungarna var här. Och Marcus bror Martin. Alla sov här och det var jätte trevligt :) Barnen hade jätte roligt..men det var bara Cornelia som var tuff nog att vara med ute när vi smällde raketer..och inte så lite tuff heller ;)

Bilder såklart!

Nyårseftermiddagen började med denna utsikten från vår altan :)
Det var så fint så jag var ju såklart tvungen att fota det!


Duktiga killen :)


Jag & Kristina fick ju ta kort på oss själva eftersom ingen annan gjorde det


Jag lagar mat i mitt snyggaste förkläde som jag fick av Lollo med familj när jag fyllde :)


"Grabbarna Grus" kunde inte hålla sig så det var tvungna att provskjuta


Hmmm...


Vilton fick smaka på salta pinnar...eller ja..bara en. Han ääälskade det


Och ett par ostbågar...fy på mig...men han var mycket nöjd :)


Sen var det pajastime. Barnen blev helt galna och dansade och stilade som bare den..och Martin var inte sen på att joina :)


Come on katten..det svänger ju!


La ut denna bilden för att visa att Jonathan oxå dansade..men när jag förstorade kortet så såg jag att det är ju faktist Kent som tar hem det här kortet...eller Kent?


Sen hände tydligen det här nån gång när jag inte var närvarande..sån tur var kom det med på bild..annars hade jag ju missat det helt. Vet inte vad det gällde riktigt men...söta är dom iallafall :) 


Det var iallafall jätte kul och ska snart göras om.

RSS 2.0