Mina konstverk :)

Jag var med på pysslet igår för en gångs skull..och det var skiit kul alltså. Nu har jag fått suget tillbaka. Det var bara lite nya papper som behövdes och det hade dom gott om i Tanum nu kan man säga. Fanns så mycket fint!

Jag gjorde tre tavlor igår som jag är jättenöjd med!

Scrappade en tavla till Madicken som jag bara älskar helt enkelt ;) Hon gillade den oxå sån tur var!!


Och här är två tavlor till vardagsrummet. Dom är större än vad dom ser ut såklart!


Det var så kul att göra egna tavlor så det kommer jag fortsätta med..vet redan hur nästa tavla ska se ut!!

För dig Simon!

Mackans nya tatuering


Nu är det klippt ;)

Kom på lite hastigt och lustigt att jag skulle klippa av mig halva håret idag..så det har jag gjort oxå ;)
Är nöjd men det kommer ta ett bra tag att vänja sig tror jag..haha. Är ju en ganska stor förändring!!!






Detta är vad jag ser när jag kommer ut på altanen :)

Åååh.. såå söta!





Ungarna älskar han och han älskar dom :) Kunde inte bli bättre!

Första hundkursen ikväll nu då..undra hur det går.

Daglig skogspromenad!

Igår eftermiddag gick jag, Madicken & Diesel en tur till skogen. Det är så jäkla mysigt att gå i skogen alltså. Vi kastar stenar i bäcken och bara busar.









Den här turen tar vi nästan varje dag. Det är ju en chans att få lite egentid med Madicken oxå vilket inte händer för ofta.


Hurtiga familjen...

Det var vi igår! Jag vill så gärna åka med Marcus till gymet i Norge och träna igår..men det är ju inte alltid så lätt när man har barn att göra nåt tillsammans utan dom. Så jag ringde syrran och frågade om dom inte kunde vara där ett par timmar men hon var så trött så det sket sig ju. Så vi tänkte..va faan.. det är ju aldrig några folk där iallafall. Vi tar med dom! Så vi for till gymet hela familjen. Barnen var jätte duktiga hela tiden. Gick bara runt och lekte hela tiden. Madicken tränade lite oxå förstås :) Jag och Mackan var oxå duktiga såklart. Jag har sån jävla träningsvärk idag alltså. Det brukar ju bli ännu värre tills nästa dag så vi får se om jag kanske måste hoppa basketen imorrn. Eftersom vi körde rygg, armar och bröst igår så antar jag att det inte är jätte lätt att kasta en basketboll imorrn. Men vi får se..jag hoppas att jag kan va me. Det var iallafall skitbra att kunna ha med dom och det kommer vi definitivt göra om. Ungarna tyckte t.o.m att det var kul och va me!

Hade såklart med cameran :)








Nu ska vi bli starka minsann :)


Mina älskade saknade vänner var på besök för några veckor sen :)

Och det var såklart jätte mysigt. Har bara inte fått tummen ur och bloggat om det än för som ni kanske vet så är ju Marcus permiterad och har vart det i några veckor så det är min ursäkt till att det inte blivit så mycket bloggande. Men nu har han iallafall fått reda på att han snart får tillbax jobbet och min lust att blogga börjar komma tillbax så here i am!!!

Är iallafall väldigt glad att ni kom, trots att jag är så förbannat jävla dålig på att hälsa på er :(   Har ju lovat flera ggr på att bli bättre på det så det ska jag inte göra nu...men jag vill väldigt snart hälsa på er :)
Madicken tjatar om er jämt! Hon saknar er nästan lika mycket som jag gör!



Monkey & Alvedon..dom bästa!!


Lite mamma-son mys hann vi oxå med in emellan.


Och hjärtat mitt ;)


Lite bilder från dagen iallafall. Hade kunnat lagt in många mer men min data är så seg så det tar ca 5 minuter för varje bild så jag orkar inte med de!!!

Pöss på er

Kunde inte hålla mig...

...som vanligt när det gäller barnkläder! Jag är helt hopplös..måste bara HAA!! Men jag är väldigt nöjd med mina köp iallafall ;)
Detta blev det idag!
Varsin brun t-shirt till dom, shorts till Ville & kjol till Madicken. Älskar när dom är likadant klädda :)



Jag hade ju ett party här för ca 2 veckor sen och detta beställde jag då! + en turkos kjol till Madicken på rean!



Ser fram emot att dessa plagg ska nå Östad Livs!

Mina storfiskare ;)

Vi har precis vart nere vid sjön. Vi tog oss en promenad genom skogen. Marcus ville fiska lite så vi hängde på allihop. Men nu är det så att det bara är ett berg där nere som man står på så man kan ju inte släppa taget om Vilton...och det är ju inte direkt så denna ungen gillar att sitta still. Så jag, Vilton och Diesel gick hem efter typ fem minuter. Men det var ganska trevliga minuter iallafall ...

Småttingarna ;)


Syskonkärlek!!


Dom fick iallafall en gädda :) Tyvärr så var den skadad på hela magen så Marcus dödade den men han tog inte med den hem... så vi får väl se om det blir nån gädda en annan gång istället :)


Nu ska jag på Me&I party hos Madeleine!!

Finbesök :)

Vi har haft besök av vår vän Jon från Hofors :) Det har vart jätte kul. Man träffas ju såå sällan. Det har ju vart så förbannat varmt oxå så det har ju känts som sommar. Men han fick inte bara semester här nere..! Vi hade ju planer på att fortsätta måla huset om det vart fint väder och det var det ju kan man säga att det blev så det vara bara för Jon att greppa en pensel han me. Så nu har vi målat framsidan iallafall :)
Vi var ute på sjön med Annicka och dom på fredag kväll oxå. Såå skönt. Det kommer vi definitivt att göra fler ggr i sommar.

Jon målar & sliter. Lägg märke till vilken skillnad det blir på huset:)


Jag & Jon


Madicken åker båt


Annicka & Hanna me


Jag & Ville gosar


Claes & Hanna


Jacob & Jonathan har fått stopp på båten. Sån tur var fick dom igång den igen


Madicken & Hanna badade fötterna. Galningar!! Det var jätte kallt


Hanna, Diesel & Madicken


Sen grillade vi korv :) Det var såå mysigt.






RSS 2.0