Vill haa till barnen!!!

Åååå var uppe på Hedemyrs och kollade in lite cult design. Jag bara älskar det. Och dom har ju kommit med saker till barn nu med och detta vill jag ha!!
Till Viltons rum.Såå ljuvligt underbart. Lampa och kruka.
image264
Denna finns på Hedemyrs..måste bara ha den.
image265

Till Madickens rum:
image266

Blir helt kär i dessa grejer. Vill göra Viltons rum NUUU!!! Ska bli så kul. Men jag vill gärna ha tips på fina tapeter till han. Är så svårt att hitta nåt som känns klockrent tycker jag. Men hojta till om DU vet nåt!

En skitunge...

..är vad jag har här hemma.
Han vägrar välling. Tycker väl det har blivit såå äckligt eller nåt. Han bara spottar ut flaska när jag försöker ge han. Idag har han ätit 40 ml..och det är inte så mycket när han brukade äta typ 220 eller nåt. Han åt lite både igår och i förrgår. Nu får jag trycka i han gröt istället..och försöka med matburkarna från fem månader istället. Det värsta är att han inte vill ha vatten heller så han får ju i sig för lite vätska. Får väl köpa sån där jouice från 4 månader..det borde han väl gilla.
Men han är lika glad ändå...bara flinar när jag stoppar flaskan i mun. Han hade gärna fått vägra om ett par månader men han är ju bara fyra månader så det är ju kanske inte meningen att man ska ersätta vällingen med mat men jag har lixom inget val.

Det här gör han just nu! Mammas stora kille...
image259

Var hos Vicky igår och hämtade en låda med kläder i stl 74. Han måste ju ha det nu eftersom han é så stor. Är jätte skönt att det finns nån att ärva från som har använt dom så nyligen för det är ju mycket som inte är så gammalt. Sånt som man gillar just nu lixom. Det var ganska mycket som jag ville använda så TACK så jätte mycket Viktoria att jag får låna av dig ;)

Här är ett lite smakprov på kläder som jag bara ÄLSKADE!!!!
Han blev så cool i dom. Min egna lilla Brolle! Såååå snyggt!!!! Har börjat gilla skjortor väldigt mycket!
image261

Hahahaha...nu hörde jag bara att dom gapskrattar båda två i vardagsrummet så jag var ju tvungen att kolla läget. Madicken sitter bara och pratar med Vilton..och kör runt han lite grann. Och det var tydligen såhär kul!
image262

Ååååh darling!!!!
image263





Borås djurpark

Här kommer dom lovade bilder från gårdagen:

Frukost innan vi går in
image245

Mina underbara vänner Kent & Kristina ;)
image246

Lisen-fisen glad som vanligt!
image247

En nyfiken elefant
image248

Dom är såå fina!
image249

Såå söta apor. Jag vill ha en apa. En som jag kan gosa med....men vilton ser ju iallafall ut som en av aporna på djurparken som jag tyvärr inte fick nåt kort på.. så jag får väl nöja mig med han...hahaha!!
image250

Idolkort på Kristina. Om du blir känd så kommer jag tjäna massa pengar på den här bilden..hehe
image251

Lite läskigt men mycket kul.Sötisen Cornelia
image252

En get nockade Madicken..hon råkade vara lite nårgången med huvudet
image253

Trodde aldrig hon skulle våga detta för hon är så feg men hon älskade det och ville nog helst flytta in till grisarna och getterna
image254

Mina älskade systrar, Claes & Hanna
image255

Jonathan vågade oxå
image256

Såhär trötta blir man av en dag på Borås
image258

Vilton var hos farmor och det var jätte mysigt  att bara vara med Madicken för en gångs skull.





Utedag!

Gårdagen var helt underbar! Såå varmt och skönt och vi var bara hemma och grejade ute. Och tvättade lite oxå. Det är så sällan som jag är hemma överhuvudtaget så det känns lixom extra bra när jag vart det. Blir lixom lite stolt över mig själv då. Låter konstigt..jag vet..men jag har faktist jätte svårt att bara vara hemma. Försöker ändra på det ;)

Min underbart snälla syster tog sin åkgräsklippare och kom hit och klippte min gräsmatta! Vår är trasig så jag frågade om jag fick låna deras...men hon tyckte att det var lika bra att hon klippte när hon ändå var här och det är jag mycket tacksam för. Men det blev ju massa gräs kvar eftersom det var så långt innan så det var bara att kratta efteråt! Men det är ju inte så tråkigt tycker jag...och jag har ju en hjälpreda som mer än gärna tar över såna jobb. Väluppfostrad förstås..hehe!!!

Mammas hjälpreda!!
image242

Vilton slocknade när vi var på kvällspromenad bort till syrran
image243

Är ju tvungen att ta ego-kort eftersom ingen annan tar kort på en.
image244

Nu ska jag gå och sova efter en låång dag på Borås djurpark! Bilder kommer nog imorrn...orkar inte nu!
Natti


Klippt & shoppat!

Idag har jag vart i Tanum hela dagen. Var på bvc först.Asså Ville är en bjässe alltså! 4 månader & 7570 gram& 67 lång..det är stort. Han ligger långt över kurvan och Signe bara skrattar och frågar vad jag ger honom egentligen..haha!!Så barn som inte ammas får nog i sig ganska mycket näring dom oxå!

Sen så gick vi in till butiken såklart...och där var vi tills vi skulle hämta Madicken på dagis kl 16.30. Det blev hela dagen..och det blev förstås lite shoppat oxå till mina små darlings! Madicken ska ju fotas på dagis imorrn så det fick bli en klänning. Världens snyggaste om jag får säga mitt. Och Ville måste ju matcha såklart så han fick oxå en utstyrsel.

"Dubbelhakan-Allan" med sin storasyster Madicken! I underbara kläder från Madicken!
image238

Sen så åkte vi till en frisör här i Bullar`n som klippte mig. Ganska kort och uppklippt. Har haft såhär förut men jag måste ändå vänja mig känner jag. Allt är ju bättre än innan iallafall. Nu dser man att jag lever.

Sä här ser jag ut typ:

image241

Det var denna dan...












Mammas stora kille...

...är det som satt själv igår i typ 4-5 sek. Inte länge men ganska länge för att inte ens vara 4 månader än.  Sen så har han ätit gröt i två dar. Så mycket så han har hållt sig i tre-fyra timmar. Inte så konstigt att han äter så mycket mat eftersom han för en månad sen (vid tre månaders ålder) var 65 cm lång och vägde 6,5 kg. En stor kille vi får.Trodde inte att man skulle ha lika bråttom med andra barnet men jag tycker det är minst lika kul att proppa i han massa saker. Guud han blir stor så fort! Han har ju precis kommit ju...tycker jag iallafall!

Inte världens godaste men det går ju ner iallafall!
image232

Det var väldigt svårt att hinna ta kort på så kort tid och jag tror att han kanske is going down på den här bilden.
image233

Madicken måste ju bara peta på han HELA TIDEN...
image234

Och såhär går det till vid babygymmet nu för tiden. Mycket godare att bita på än att bara ligga där och glo
image235

Och Madicken tyckte nog att jag var lite seg igår när vi skulle till Kristina och barnen och hälsa på...så hon tog saken i egna händer och gjorde lillebror redo för avfärd!! Hon var jätte duktig och Ville tjöt av glädje
image237

Vi ska på barnkalas idag till Mathilda som fyller tre år imorrn. Madicken tjatade hela dan igår och det var det första hon pratade på idag. Är lite svårt att förstå att man inte bara kan komma när man vaknat..att man måste vänta på att klocka slår kalasdags lixom. Men hon har lugnat sig nu iallafall!!

Full rulle...

...är hur man kan sammanfatta denna dagen.
Först så skulle Madicken med sitt dagis till Ranebo och fira förskolans dag. Och jag bestämde mig för att åka med. Har alltid jobbat när det vart såna saker men nu jäklar!!!
Så det blev till att fara dit på morgonen. Där träffade vi tre andra dagis. Tanum, Lur och Resö. Alla koperativdagis i kommunen. Det var jätte mysigt. Madicken blev lite arg och ledsen för att hon inte fick sitta med kusinen Felix dagis när vi grillade korv..för hon ville helst va med honom hela tiden. Och han ville nog gärna va med henne oxå. Men efter lite tårar och en del pedagogiskt snack så förstod hon att hon var tvungen att vara med sitt dagis!

Adam, Madicken & Hanna gömde sig i nåt som liknade en hundkoja
image225

Madicken,Felix & hans fröken Sofia satt och yste i solen
image226

Lekte massa lekar oxå. Madicken tyckte det var super kul..ända tills hon såg att jag stod och titta på. Då började hon störtlipa och sprang till mig och skrek-JAG VILL INTE VARA MED!!!! Precis som hon hade blivit tvingad lixom. Men hon är ganska mesig när jag é me. Mammas tjej helt enkelt!
image227

Här är Madicken med sin älskade vän Julia. Hon går alltid runt och säger att Julia är hennes bästa vän. Ja..ni som känner henne har säkert hört det! Synd bara för Hon är fem så hon slutar ju på dagiset nu. Tror Madicken kommer tycka det är jätte tråkigt!
image228

Jag fick åka lite tidigare därifrån för jag skulle på återträff med föräldragruppen. Det var jätte kul!! Hade nog bara träffat ett par stycken av dom nu efteråt så det var väldigt kul att få ett ansikte på bebisarna som man en gång satt och pratade om!
Hela gänget samlade. Men som ni ser så hade Vilton precis stenslocknat och det gick verkligen inte att väcka han så han fick posa sovandes helt enkelt! Men Leo längst till vänster slocknade med så han var ju inte ensam iallafall!
Från v: Leo, Tim; Vilton, Anton, Liv, Joel, Liv (ja, igen!) och Nellie!!
Såå många sötnosar alltså!
image229

Några av godingarna
image230

Blivande grabbgänget. Leo, Tim och Ville
image231

Åååå..det var så kul!! Hoppas att vi snart träffas igen!!!
En ganska underbar dag med andra ord. Men nu är jag så trött att ögona går i kors så natti natti!!

Bläää!!

Det är nog ungefär hur Vilton skulle svara på hur gott det är med smakportioner..om han kunde alltså.
För usch vad elak man känner sig när man ger dom det där första ggn. Började med mango och det tyckte han verkligen inte om..sen morot och det gillade han inte heller. Men majs gillade han bättre och det blev inte såå mycket grimasher då iallafall!!

Haha..våga inte påstå att han inte ser ut som en rumpnisse..en galen sådan alltså
image222

Barnplågeri är vad jag sysslar med om dagarna..känns nästan så
image223

Sen pyntade Madicken Vilton genom att klistra fast några skumgummi figurer på hans numera flint! Förstår henne..tycker oxå att han ser lite tokig nu när allt hår falli av..haha!! Hon var mycket stolt med sitt konstverk iallafall. Kanske finns en framtid inom kulturbranschen för henne ändå ;)
image224

Nu ska jag nog sova. Har ju iallafall bloggat ikapp mig nu tycker jag!

Lille Fenix!

Åååh gud vad liten han é! Var där och hälsade på igår.
Man känner nästan inte att man håller i nåt överhuvudtaget alltså. Så pytte och så söt!
MYCKET lik pappa..väldigt mycket!
Dom mår iallafall bra!!
Här är lite kort på sötnosen.
image219

image220

Och såklart ett kort på sötnosen och storebror Casper ;)
image221


Lörda`n

Felix kom vi typ 9 på morgonen eller nåt. Men jag var vaken så det gjorde inget. Vi skulle passa han för dom skulle på bröllop. Det var jätte kul! Vi har nästan alrdrig passat Felix...eller ja inte många ggr iallafall. Han är ju ändå vårat gudbarn så han betyder ju nåt alldeles extra för oss förstås. Och när han kom för drygt 4 år sen så ersatte han ju på nåt sätt lite våran dotter som vi inte fick behålla eftersom han kom bara knappt två månader efter allt hände med Skrollan. Jag tror att han hjälpte mig väldigt mycket att acceptera det som hände.
Älskar han som min egen! Men det vet du ju redan ;)

Kvällen var planerad sen några dagar tillbax. Vi hade blivit bjudna till Kent och Kristina och barnen på grillkväll.
Såg knappt skymten av barnen. Jonathan och Cornelia hade äntligen fårtt sand i sandlådan så det bakades och hoppades i den mest hela kvällen.
Vi hade förstås jätte kul!
Vi har alltid så roligt tillsammans..eller hur??

Underbar sommarbild på älsklingarna!
image213

*Älskar*
image214

Jonathan tycker det är väldigt kul med Vilton. Kanske för att det är en pojke. Det är ju bara han och Vilton nu när vi ses.
image215

Karlakarln Kent hjälper förstås alla barnen. Visst är du det Kent?
image216

Cornelia, Felix och Madicken
image217

"The grillmaster darling himself"
image218



Freda`n

I Fredags så skille vi vart till Elin & Simon och grillat mend et drog ut på tiden och blev för sent så jag ringde bort till syrran och frågade vad dom skulle göra. Dom skulle grilla fick jag till svar..vilket var precis det svaret jag ville ha. Så vi tog med oss lite kött och traskade bort till dom, eftersom vi typ bor grannar så kan man det.  Putte & Anita (syrrans svärföräldrar) skulle oxå va me så vi bestämde oss för att sitta nere hos dom eftersom dom ha inglasad altan...för det är bannemej ingen sommarvärme på kvällarna alltså!
Mycket god mat och en del smått och gott till det oxå förstås..hehe!!
Men vid halv 11-11.30-tiden så började Madicken bli väldigt trött och vi skulle ju gå hem så det kändes bra att gå då..och eftersom Mackan skulle till dagis typ 8 på morronen och måla lekstugor så var det nog bäst för hans skull at gå då. Om han skulle kunna GÅ hem..och dessutom köra bil dan efter..hehe. Men det blev iallafall lite rally med vagnarna på vägen hem. Och dessutom så brakade det nåt sjukt högt i skogen ett antal ggr så det var bara att springa. Kände inte för att bli attakerad av en älg mitt i natten med en sovande bebis en trött skrikande 3 åring och en full gubbe. Herregud..nån där uppe hade iallafall fått sig ett gott skratt!!!

Grabbsnack!
image210

Syster och hennes underbara Hanna!
image211

image212


Dålig..

Börjar bli riktigt dålig på det här..men jag har lixom inte haft lust eller tid att sitta här när det var så fint väder så länge. Men nu ska jag faktist offra mig..även fast jag inte orkar egentligen ;)
Ååå det har ju hänt massor sen sist. Jag och Vilton har vart på hemmet och hälsat på min mormor..och det händer inte särskilt ofta kan jag säga...eller ja..det händer typ inte alls. Men nu så!!
Och hon orkade hålla honom så jag iallafall fick ett kort på dem tillsammans!!

image196

Sen så har vi mest vart ute och solat och hittat på massa kul..kyrkis t.ex.

Och hon måste ju som sagt spexa på kort!!
Men hon är förbannat söt när hon gör det..och annars med för den delen!!
image197

"Ville" på kyrkis i Tanum
image198

Vilton och Helena rockar fett.
image199

Mycket fundersam...
image200

Thea sjöng så fönstrena darra..haha..såå söt!
image201

Bundisarna Madicken & Ronja!!
image202

Senare på kvällen så tog vi oss en lite promenad till syrran..skulle lämna kläderna som vi fått av meandi nu!!
Och såklart var det cykeltajm då.
image203

Och Vilton åkte vagn förstås
image204

Madicken läser saga för lillebror innan kyrkis i Bullarn idag..underbart söta
image205

Äääälskar denna bilden..min lilla prinsessa. Helena..du får hjälpa mig att photoshoppa den så allt bakom försvinner. Det kanske blir en förstoring!!
Som faktist har kommit ur sin trotsperiod nu och är helt underbar
image206

Och lillkillen oxå förstås...eller ja rumpnissen kan man väl nästan säga..stora näsborrar och rynkor i pannan..det é min grabb de
image207

Mmmm söt som socker!! Och ganska svettig oxå. Har ju typ vart 25-30 grader idag. Underbart!!
image208

Så här kul är det att bada!! Erkänn att man inte kan låta bli att le när man ser det
image209

Så där ja..mest bilder som vanligt. Men det är så jag bäst kan förklara vad vi gjort!!

Och förresten. Malin blev snittad 10.00 imorse. Och det var en lite kille på 48 cm & 2900 gram som kom ut. Dom visste ju att det var en kille och han skulle heta Emil...men nu är det visst lite osäkert det där med namnet..jaja vi får se. Har inte pratat med dom personligen..får väl se när dom hör av sig då!!
Jaja..ett STORT grattis till dom iallafall!!!








RSS 2.0