Helgen som gått

I fredags så bestämde vi med Kent & Kristina att vi skulle sitta här och käka tacos och dricka lite. Ja...inte Kent då..han fick köra. Men iallafall så skulle vi det och så pratade jag med Marina över medd. Så jag sa att dom oxå kunde komma om dom ville. Det kunde dom inte för dom skulle bara ta det lungt. Okej. Senare på eftermiddagen ringde hon och sa att dom var lite sugna på att komma iallafall. Sen ringde Annicka och frågade vad vi gjorde, och dom blev lite sugna på att komma med så helt plötsligt var vi 8 vuxna och 8 barn här! 
Det var jätte kul. Det blev lite som en liten fest istället för en stillsam middag. Men ÅÅåååå vad roligt det var. Det blev inte så sent eftersom alla hade barnen med sig. Så vid 23.15 hade alla åkt och jag sov nog inom 5 min.  Tror nog att vi måsta ha en planerad liten fest snart...utan barn faktist.
Som alla som känner mig kanske vet så får jag panik när det är för mycket barn som springer runt och leker hemma hos oss..så det finns en anledning till varför det inte vart barnkalas i detta huset än.  Men jag har bestämt mig nu för att göra lekrum i gillestugan nere i källaren så kan jag stänga ner alla barn där...hahaha!!!

Igår kväll var vi ute hos mamma & pappa och käkade middag. Lyxigt att få maten serverad tycker jag. Det är underbart. Det var mysigt. Vi kom fram till att Vilton kanske vart hos dom 3-4 ggr i sitt liv. Vi är aldrig där. Jag träffar ju mamma jätte ofta men pappa jobbar alltid. Madicken blev helt förvånad när vi skuylle HEM till mormor & morfar.
-Är dom hemma?
-Ja..dom är hemma.
-Hemma hos mormor & morfar?
-Ja..hemma hos mormor & morfar.
-Är dom inte i butiken?
-Nej vi ska HEM till mormor & morfar.
- Jippi, jippi, jippi!!!!!!!

Så då kanske ni förstår att det inte hör till vanligheterna att träffa mormor där. Det är alltid i butiken. 

Lite bilder från fredagen:

Kristina & Kent


Claes & Annicka


Marina


Dalle & lilla Elvira


Söta Elvira



Bilder på sötnosen!

Här kommer lite bilder från dagen då vi hälsade på Vincent för första gången ;)



Väldigt lik storebror tycker jag!!


Någon som brås på sin syster när det kommer till att göra grimarsher framför kameran!!


Den stolta och underbart söta storebrodern


Så...nu var det klart!!! Hahaha

Svar på klagomål!!!!

Har fått lite hintar om att jag är dålig på att uppdatera när mackan är hemma. Och jag vet att jag är det! Jag tycker det är så tråkigt att sitta på datan när han väl är hemma. Och jag hatar när han sitter på datan så då kan jag nog inte med att göra det själv.

Men jag har med mig cameran varje dag i hopp om att jag ska blogga när jag kommer hem. Mend et blir sent...jag är trött..och vill gärna umgås med Mackan varje stund man får hemma tillsammans. Nu är han nere i garaget oc håller på och lagar våran gräsklippare som han gjort dom senaste timmarna. Så jag städar lite..tvätta..lagar mat...och sist men inte minst...BLOGGAR lite!!!
Ni får ha lite tålamod dom veckorna han är hemma....var tredje vecka!

Vi har gjort lite iallaall. I söndags var vi till Trollhättan och hälsade på Marcus bror med familj..vi är jäte dåliga på att åka dit. Dom hade flyttat så vi kände att vi ville verkligen. Plus att hans bror fyllde år i maj och vi har inte grattat han så det kanske var på tiden :)

Sen igår var vi och hälsade på lille nytillskotte i familjen Reimbert, Vincent! Jätte söt liten krabat..väldigt lite kändes det som. Jätte snäll och go. Sov mest hela tiden. Tog förstås massa kort på sötnosen men nu skriver jag på den bärbara och jag har inte fixat så jag kan lägga in kort på den än men jag gör nog det ikväll för er som är nyfikna ;)

Nu ska jag laga mat..och ge Vilton mat mé så Bye bye!!!

Förresten...Me & I party hos mig på tisdag!! Helena ska göra sin debut som säljare då ;)
Hojta gärna till om DU vill komma!!!!!!

Nu har hon gjort det igen....

Jag ligger i sängen och kollar på film. Madicken kollar på tv...tror jag iallafall.
När hon plötsligt ropar:
-Mamma..
 -Jaa
-Kom.
-Varför då?
-Kom och se vad jag har gjort...
-Vad har du gjort? Har du gjort nåt bus?
-Jaaa
-Kommer mamma bli arg??
-Jaaa
Okej då är det ju bara att gå dit tänkte jag. Gick mot vardagsrummet när hon ropar:
-Här é jag! från köket..

Möttes av denna syn och en liten ljuvligt söt och oskyldig tjej som flinar åt sig själv och säger:
-Jag har bakat och det var jätte gott!!!!





Baket bestod av 2 burkar vaniljsocker som hon hällt i en plastmugg..(och på stor del av bänken) så det är ju inte konstigt att det blev gott!

SKITUNGE!!!!!!

Allmänt bara..

Idag började kyrkis här i Bullaren. Hade inte väntat mig så många med tanke på att det var första gången..men det kom några som inte vart där tidigare och några utav oss som vart där i tre års tid. Så det var riktigt roligt. Ett par klasskompisar till Vilton var där..fastän det kan man inte tro när man ser dom. En var väl 1 månad drygt och den andra tre veckor. Småttingar med andra ord. Ååååh jag längtar så tills vi får träffa lille Vincent. Hålla en sån liten bebis igen. Elsa kunde man ju klämma på när hon kom för då tyckte man Vilton började bli stor...men nu är ju hon oxå stor. Dom blir ju så stora allihop..och det går ju så otroligt fort oxå. Skulle vilja ha kvar dom ett tag till! Men jag hoppas att betydligt fler i min närhet skaffar knottar så kan jag klämma på dom. Ja, jag vill oxå ha fler men det blir ju inte än...

Sen när jag kom hem så har jag bara städat & tvättat hela eftermiddagen. Känns såå bra när man gjort det och jag blir riktigt stolt över mig själv faktist. Men..det kvittar ju. Jag kommer ju ändå behöva städa imorrn..och nästa dag...och nästa dag. Är det inte så? Man kan städa ihjäl sig alltså och det finns ändå mer att göra...

Ikväll har jag ägnat en ganska lång stund bakom min camera, vilket jag älskar. Skulle vilja göra det mer men det blir ju så otroligt mycket kort då. Vart ska man göra av alla??? Marcus tycker redan att jag tar för mycket. Kan inte förstå det!!!!
Jaja..jag har försökt få lite porträtt på dom iallafall..och det är ju inte så lätt men här får ni se resultatet.. och jag är riktigt nöjd!


















Vilton har fått en ny vän!!!

Det blev en Vincent!! En liten en på 3.3 kg & 50 cm. Allt gick bra och dom mår bra!! Han har sovit som en stock sen han kom ut runt halv tre!!!!

GRATTIS ELIN & SIMON!!!! OCH LUCAS FÖRSTÅS SOM BLIVIT STOREBROR!!!!!!

03:48 inatt

Medd: E på väg in nu..hör av oss när det är klart. kram.

Och jag har fortfarande inte hört nåt. Det tar nog ett tag..men jag hoppas verkligen för hennes skull att det snart är klart!! Är såå nyfiken på vad det é där inne eller ja..vem det é kanske man säger!!


8/8-08..Vicky..det här är för dig!

Var ju såklart och tjuvkikade när Tony & Victoria gifte sig. Och lite kort blev det allt. Har inte blivit att jag lagt ut det tidigare bara. Men här kan ni titta på det fina brudparet! Viktoria: Vill du ha dom eller har du så det räcker??








Ååååh..glad!!

Det blir träning för min del ikväll iallafall!! Peter & Elin kunde komma hit och passa barnen fastän dom har magsjuka. Men dom är mycket bättre nu. Madicken har inte spytt sen i morse och nu har jag tryckt i dom lite blåbär. Men jag måste ha dom enda barnen som inte gillar blåbärssoppa??!!! Skit konstigt tycker jag men ingen av dom var säskilt förtjusta så det fick bli purè istället. Hoppas det blir bättre nu!

Jag och Kristina har ju börjat träna här i Bullaren 2 ggr i veckan. Det är skit kul och man känner direkt att det ger nåt. Då är det ju roligt. Och så betalar man bara årsavgift i BGoIF typ 80 kr eller nåt..så är det gratis och träna! Och det är ju väldigt billigt.

Min svärmor har vart här en sväng så då passade jag på att sticka till affären. Behövde verkligen handla idag men det var ju inte så lätt med magsjuka barn lixom. Skönt..nu har vi lite mat igen ;)




lite kort..som vanligt!

Madicken tagit kort på oss


Ääälskar detta kortet..såå fint på mina älsklingar


Madicken fotat igen


Och igen...hon är rätt grym alltså






Ganska lyckad syskonbild...eller??




*Kärlek*


Han ramlade och slog sig men jag kunde inte låta bli ;)


Suttit länge på bobbycaren idag. Tyckte det var jätte kul...


...och storasyster blev väldigt stolt över lillebror





Bajs & kräx..

Usch..det är magsjuka. Tror att det var det Vilton hade först. Han både spydde och bajsade ju. Och nu har MAdicken fått det för första gången i sitt liv. Ganska lindrigt och hon hinner gå till toaletten varje gång och då är det ju ok. Bara jag slipper torka...
Har vart uppe några gånger inatt med henne. Men när hon har gjort det hon ska så går hon tillbax till våran sång ocg somnar som en stock. Så det är inte speciellt jobbigt. Men man tycker ändå synd om dom.

Och Vilton hade såklart bajsat i hela sängen imorse så idag är det tvättning på schemat!

Och Marcus kom aldrig hem igår för det var lite krångel på jobbet men idag kommer han ;)


Magsjuka???

Jätte konstigt alltså.
Vilton har ju vart galen i magen i ett par dar. Nu är han bättre så då kommer det till Madicken. Var på toa 2 ggr i morse och sen har hon spytt en gång. Men hon är pigg och mår jätte bra så jag tror inte det är magsjuka. Hon äter ju inte så bra..kan det va det? Sen var det ju party i butiken igår och hon va med så hon äåt ju ganska mycket kex och ost. Och så fick hon glass och godis av hennes kära moster kl 20:30 på kvällen. Kanske kan va dte. Men det är bäst att hålla sig hemma idag.

Vad ska man göra då?? Får bara tvångstankar att jag måste städa när jag är hemma en hel dag..och det är inte kul. Men ikväll kommer Marcus hem en sväng. Han är bara i Horten så han vill komma hem och kolla till oss. Han är galen för han måste typ stå upp vid 04:30 eller nåt inatt..men han saknar oss nog ;)

Ska ta hand om mina barn nu!


Boring...

Hatar att vänta på att man ska göra nåt. Ska snart åka till kyrkis och vi är färdiga för att åka men det är ju ingen ide att åka än...så då sitter man här och väntar och väntar!

Hmmm..nu har jag roat mig med att byta blöja & kläder...som jag har fått gjort dom senaste 7 gångerna på 2 dar. Hoppas för guds skull att det är tänder. Har fått tvätta igår kväll i panik för kläderna tatt slut men det har inte torkat än så nu blev det lite för korta byxor för Ville helt enkelt!
Men men...nu kan jag ju åka ;)

Tjaba, tjena, hallå...vi säger sååå!!

I know....längesen nu, men Marcus har haft sin lediga vecka nu och då har jag lixom ingen lust att sätta mig framför datorn. Vill ju vara med han alla chanser man får. Låter kanske löjligt...men jag träffar han ju nästan aldrig.
Men nu är han tillbax i Norge så nu har jag lite tid över iallafall ;)

I måndagss åkte vi inte till Lollo, Kristian & Texas. Marcus har ju aldrig varit hos dom förut. Och jag bara en gång. Vi käkade lite och sen åkte vi till Emaus. Har aldrig vart där förut men jag tyckte det var jätte mysigt. Och Madicken red för första gången...och oj vad det gick hem. Var populärt och det tjatas om att det ska göras igen. Det blir nog Emaus igen men nån ridskola blir det inte...så kul ska vi inte ha! Hon får nöja sig med fotboll istället.

 
Hon ser så liten ut på den stora hästen...


var väldigt kul att ha hjälm...


Marcus & Kristian


*Lollo darling*


Såå spännande ;)


Fanns en jätte rolig gunga me.


Sötnosarna tillsammans


RSS 2.0