Mycket bra musik :)


AAaaaaahhhh!!!!

Så känner jag just nu. 
Springer just mellan mitt sovrum och Viltons rum. Han spyr!!!!! Har magsjuka. Han har spytt tre ggr hittils. Jag undrar bara en sak...vad är det för jävla korkade idiot föräldrar som bara har ett lakan och bara två snuttar till sitt barn. Ja..Madicken har inte fler sängkläder hon. Jag får alltid tvätta dom på morgonen när jag tvättar dom så dom hinner torka innan kvällen. Men HALLÅ!!!!! När ungarna får magsjuka då??? Hur gör man då??
Vilton har avverkat båda snuttarna sen fick han ett örngott som snutte men det är ju oxå spy på nu. Nu har han nån sån där gosedjurssnutte eller nåt. Faan..nu får han inte spy mer. Under huvet har jag lagt en filt nu. Får väl ta en handuk nästa gång..Kommer det i sängen så har jag ju ingenstans att lägga han.
Det är redan andra ggn han har magsjuka nu. Madicken hade sin första för några månader sen....

Jag får väl försöka sova nu så jag får sova lite..eller är det nån ide att somna överhuvudtaget? Det är ju bara jobbigare att gå upp om man somnat..jaja vi får väl se hur det blir med den saken.

Hoppas ni sover bättre iallafall ;)

Vänersborg

Även fast det är jätte kul och skönt och allt det där när Marcus har sin lediga vecka så blir det lite långtråkigt. Man vet inte riktigt vad man ska göra. Så i fredags begav vi oss till Vänersborgs badpalats. Det var jättefint där nu. Ett litet eget ställe för barnen. Dom hade jätte kul och vi me. Det kunde vart lite varmare i vattnet bara...

Mammas darling


Det här var intressant


Tjoho!!!!!


Djupare än såhär vill Madicken helst inte bada i


Dessa dårar fick vi släpat med oss ;)




Vi hade en jätte mysig dag och denna utflykt kommer nog upprepas kan jag tänka mig :)

Alla hjärtans dag!

Helene & Fredrik gifte sig! Det var såå fint och såå roligt. Dom var jättefina verkligen :)

Och...ja Helena..jag höll tal. Men det gick allt ner några cider först..ganska många faktist så jag kommer inte riktigt ihåg vad jag sa. Men jag vet iallafall att jag fick alla att skratta, bruden föll en tår och brudgummen blev berörd. Det måste ju betyda att det gick ganska bra. Och jag började ju förstås oxå tjuta....haha.

Herr & Fru Kallin


Alla fick varsin bakelse..mycket uppskattat :)


*Lycka*

Dags för tårta


Hela familjen Kallin


Fina Fille


Här ser man hur Helene tar det där med ringen i egna händer...till Fredriks förvåning ser det ut som!


Korten hoppar väldigt fram & tillbax..men det får ni ta!

Det var iallafall en underbar dag!!!!


Renovering!

Vi har renoverat vardagsrummet! Tapetserat är det vi gjort! Men det blev sååå snyggt!!!! Jag bara älskar det. Nu är det bara lite nya ljusare möbler som fattas sen är det det snyggaste vardagsrummet som jag har sett iallafall!

Lite före och efterbilder:




Efter:





Ganska stor skillnad :)

Mitt i taptserandet så fick jag & Ville åka till sjukan och spendera natten där...igen. Efter 6 & 1/2 timme på akuten så bestämde dom att vi fick stanna...
Efter några timmar på akuten så släppte Vilton bara mig och gick iväg...sen dess har han gått mer och mer och efter några dagar så går han konstant och han är vääääldigt stolt över sig själv :)
Dan efter vi kommit hem igen så kom Kristina hit och hjälpte mig att taptsera..så tack så mycket för hjälpen :) 

Vilton 1 år!

Lillkillen har ju fyllt 1 år den 27:de januari.
Han hade förstås en jättebra dag..även om han inte visste om vad som pågick och inte heller var särskilt road av sina paket eftersom det var kläder i alla utan två. Dom andra två innehöll lego & klossar. Jag är iallafall helnöjd med alla hans presenter :)



Grädde som brylcreeme!


Och det funs fint att fixa frillen me!



Nu är det dags igen :)

Nu håller jag på att installera programmet så jag kan lägga in bilder på Mackans dator så jag kan blogga med bilder. Annars gillar jag ju inte att blogga alls som ni märkt.

Det har hänt en hel del sen sist så jag ska försöka uppdatera er så gott jag kan!
Kommer några inlägg snart...tror jag!

RSS 2.0